Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Cijeli tjedan koristite isto tijesto i uštedite: Radite kruh, kiflice...

Cijeli tjedan koristite isto tijesto i uštedite: Radite kruh, kiflice...

Za pizzu uzmite tijesta koliko trebate pa ga razvaljajte i nadjenite po želji. Ako želite raditi kiflice, tijesto podijelite u dva dijela i svaki razvaljajte u kružni oblik te razrežite na osam dijelova

Napravite jedno tijesto za cijeli tjedan i tako sačuvajte novac. Nakon što ga stavite u hladnjak, ono može stajati i do sedam dana. Najbolji dio je taj što od njega možete raditi gotovo sve - pizzu, kiflice, kruh, buhtle, krafne...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baka Anastazija VIDEO

U maloj posudi zagrijte 400 ml mlijeka s dvije žlice šećera. Dodajte u to svježi kvasac i pričekajte da nadođe. U posudu uspite 1 kg glatkog brašna, prašak za pecivo, 200 ml tekućeg jogurta, 3 žlice ulja, 2 jaja i žlicu soli. Na kraju dodajte uzdigli kvasac.

Najbolji recepti za zimske salate koje će oduševiti baš svakoga
Najbolji recepti za zimske salate koje će oduševiti baš svakoga

Kada ste sve pomiješali i napravili tijesto, stavite ga u nauljenu posudu, poklopite i pospremite u hladnjak. Prije korištenja izvadite tijesto na sobnu temperaturu.

storyeditor/2022-04-03/146101344_l.jpg

Za pizzu uzmite tijesta koliko trebate pa ga razvaljajte i nadjenite po želji. Ako želite raditi kiflice, tijesto podijelite u dva dijela i svaki razvaljajte u kružni oblik te razrežite na osam dijelova. 

Veliki vodič kroz zimske salate: Nutricionist objašnjava kako ih pripremiti i što se u njih stavlja
Veliki vodič kroz zimske salate: Nutricionist objašnjava kako ih pripremiti i što se u njih stavlja
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Ana iz Duge Rese: Imala sam 107 kg pa skinula 44, evo kako
ŽIVOTNI ZAOKRET

Ana iz Duge Rese: Imala sam 107 kg pa skinula 44, evo kako

Ana Marčec iz Duge Rese, prije 15-ak godina borila se s viškom kg i nekoliko dijagnoza, potražila je pomoć u nutricionizmu i alternativnoj medicini, a danas joj je to i posao