U novom broju pronađite kreativne ideje za pripremu carskog mesa, recepte za izradu domaćih kroasana, a otkrijte i najbolje recepte iz cijelog svijeta...
Carsko meso i maštovita jela s grahom u novom Skuhatćute
U novom broju magazina Skuhatćute predstavljamo grah u novim ulogama. Pripremili smo najbolje recepte iz cijelog svijeta i predstavili ih u gastrospecijalu. Punjeni jastučići, terina, kremasta pašteta, zapečeni grah s kukuruzom ili punjena pureća rolada tek su neka od jela koja su nas nadahnula da požurimo u kuhinju.
Donosimo i nove ideje za pripremu carskog mesa. Supersočni i jeftini specijaliteti dovoljno su svečani za nedjeljni ručak, ali i druženje s prijateljima poželite li ih iznenaditi vrhunskim delicijama.
Posvetili smo se i domaćim kroasanima koji zahtijevaju nešto više vremena, ali trud se doista isplati. Prhka i mekana peciva pune se slatkim, ali i slanim nadjevima, a mogu se i zamrznuti - tako ćete uvijek imati spreman doručak ili primamljivu poslasticu u hladnjaku.
Skuhatćute potražite 15. veljače na kioscima uz 24sata po cijeni od 1,99 kuna.