Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Čarolija u tegli: Ova biljka će donijeti radost i veselje u dom

Čarolija u tegli: Ova biljka će donijeti radost i veselje u dom

Cvjetovi ove atraktivne biljke mogu se naći u purpurnoj, narančastoj, crvenoj, bijeloj boji, kao i u dvobojnoj varijanti, a tolika raznolikost čini ovu biljku vrlo privlačnom

VIDEO

Veliki raskošni cvjetovi amarilisa ili, kako ga još nazivaju, prugastoga sunovrata ili vitezove zvijezde uljepšavaju prostor i u jesenskim i zimskim mjesecima. Iako se mnogi još nisu s njim upoznali, oni koji su ga barem jednom vidjeli žele njegovom ljepotom obogatiti svoj životni prostor.

Atraktivna biljka: Crni sukulent lijepo će se uklopiti u svaki dom
Atraktivna biljka: Crni sukulent lijepo će se uklopiti u svaki dom

Naime, ova lukovičasta biljka potiče iz tropskog područja Amerike i sadi se od početka studenog pa do veljače, a cvijeta u svibnju i lipnju, tako da ako mislite da ste zakasnili da je posadite – još niste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Salma Hayek 00:50

Amarilis ima uske duge listove i uspravnu čvrstu stabljiku koja nosi upadljive, raskošne i krupne cvjetove u obliku trube. Cvjetovi ove atraktivne biljke mogu se naći u purpurnoj, narančastoj, crvenoj, bijeloj boji, kao i u dvobojnoj varijanti, a tolika raznolikost čini ovu biljku vrlo privlačnom.

Ukrštanjem sorti na našem tržištu mogu se pronaći različite varijacije u veličini i obliku, pa su poznate mini i visoke forme, duplih ili jednostavnih cvjetova.

Neke od zanimljivosti su da sama lukovica može trajati i do 75 godina, a pojedine vrste imaju oprečnik cvjetova do šest centimetra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču