Rezance dodajte u zakuhanu vodu i kuhajte prema uputama na pakiranju. Zatim ih dodajte u posudu s preostalim sastojcima i dobro promiješajte. Servirajte jelo u posudicama ili dubokim tanjurima
RECEPT DANA
Brzi rezanci s kikiriki maslacem
Priprema:
Stavite vodu za rezance u lonac da zavrije. U jednoj posudi pomiješajte sve sastojke, izuzev rezanaca i mladoga luka. Rezance dodajte u zakuhanu vodu i kuhajte prema uputama na pakiranju. Zatim ih dodajte u posudu s preostalim sastojcima i dobro promiješajte. Servirajte jelo u posudicama ili dubokim tanjurima i pospite kolutićima mladog luka.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Sastojci:
1,5 žlica kikiriki maslaca, 1/2 žlice ribljeg umaka, 1/2 žličice ulja od sezama, 1/2 žličice octa, 1/2 žličice mljevenog chilija,1 češanj češnjaka, 1 mladi luk narezan na tanke kolutiće, 150 g udon rezanaca
Broj osoba: 2
Priprema: 20 minuta
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku