![Brzi kolač s breskvama lako je napraviti, a topi se u ustima](https://img.24sata.hr/Te2ZN1JPTTbUPrUnvmTOLjufYxQ=/414x267/smart/media/images/src/20110833/a7624e2aa376922158c301815f55dbe4.jpg)
Meso bresaka tamni kad je izloženo zraku pa ih nakon rezanja treba odmah pripremiti ili pojesti. No tamnjenje možete spriječiti tako da kriške uronite u sok limuna ili ananasa
Lifestyle
Komentari 20Meso bresaka tamni kad je izloženo zraku pa ih nakon rezanja treba odmah pripremiti ili pojesti. No tamnjenje možete spriječiti tako da kriške uronite u sok limuna ili ananasa
Rastopite maslac, a mikserom prvo umutite snijeg od bjelanjaka. U drugoj posudi izmiksajte žumanjke sa šećerom i vanilin šećerom. U to dodajte rastopljeni maslac i kratko umutite.
Zatim polagano dodajte brašno i na kraju na najmanjoj brzini umiješajte snijeg od bjelanjaka te prašak za pecivo. Komadiće breskve utisnite u smjesu. Pecite 30-ak minuta na 200°C
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+