Objavljen je polovičan recept, moj savjet je da ga ne upotrebite! Ovako su zagarantirano suhe i tvrde!
PATRICIA
20.12.2016.
Odustani
Ima posla oko breskvica,ali su odlicne.Vrijedi se potruditi oko njih.
Judita👥
20.12.2016.
Odustani
razmišljam da ih pravim:)no sad netko reče da ispadnu tvrde:))
Kakica8
20.12.2016.
Odustani
Mi doma smo promijenili recept. U tijesto ide čokolada, a punjeni su višnjama i čokoladno glazirani...
Dk
Deaktivirani korisnik
20.12.2016.
Odustani
Dobre stare breskvice...ima posla oko njih ali isplati se, ja stavljam maslac u tijesto, nikako ulje, niti cijela jaja, samo žumanjke, fil za punjenje, odnosno
izdubljene mrvice isto dobro namočim crnom kavom, rumom, pekmezom od marelice, ponekad i topljenom čokoladom, dodam oraha ili badema, cimeta, vanilin šećera, ima varijanti bezbroj, a same breskvice namačem s vanjske strane u toplo mlijeko prije spajanja, budu mekane i sočne... sreća da je baka tu pa bude ona to sve, recept je ionak njen ;)
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .