Ovo za salenjake sto posto radi silnih komentara od neki dan😂😂ajmo sad svi koji ne znaju,skup samnom, pregaču i udri..
zeljkazeljka
14.12.2020.
Odustani
Mađarica na moj nacin
Ja Mađaricu pravim sa pudingom od cokolade ,odma filujem dok je vruce.Kad se ohladi glazura moze se odma rezat.
TJESTO
60dkg brasna
8do 1
0 dkg masti
15dkg secera
2 cijela jaja
1 pzp (prasak za pecivo)
zamjesi i podjeli na 5 kora.
FIL
1L mljeka i u to mljeko dodaj
20 dkg secera neka se kuha na najmanjoj temperaturi.
3 pudinga od cokolade+ na svaku vrecicu po 2 kasike secera.
4 zlice velike brasna
brasno i puding pomjesam zajedno i dodam oko pola dcl do 1 dcl mljeka.Izmjesam sve skupa i dodam u toplo mljeko neka se polako kuha dok se kore ispeku.
kad se skuha ,zgusne dodaj u vruce 1 margarin i odma mazi kore.
GLAZURA
1 malo veca kasika masti (svinjske)
20 dkg cokolade za kuhanje.
meni osobno recept fenomenalan
Dobar tek!
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
09.12.2020.
Odustani
Mađarica no. 1
Robert Plant
16.12.2020.
Odustani
U oblatne idu keksi? Nismo nikad sami radili zato pitam
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .