Obavijesti
članak
Božićna kuhinja: Harambašići na tradicionalni hrvatski način
Komentari 10
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
nisu haramabašići niti arambašići,ovo je neka čudna verzija sinjskih arambaša,a oni su jedinstveni.....
ar
njam,njam.. ^_-
pernica
da bi bile klasične sarme fali tu još puno dodataka, a da bi pak bili Sinjski aramašići opet fali....ne rade se samo od svinjetine, već od mješanog mesa, čak ma Prikaži još ↓
mi
ma koji arambašici ovaj recept nije to
u8
potpuno nebitno otkud je jelo. sarma se jela u hrvatskoj oduvijek kao i u regiji. poanta recepta je da posluzi da se covjek dobro najede :)
b1
Nema sarme do kapurala, koji se pripremaju sa slatkim kupusom. Manje masno, manje kiselo, a jako njami!
Ko
U stvari, ako baš cepidlačimo sarma, je tursko jelo po izvornom obliku i znači savijati na turskom. U Srbiji je dovedena do savršenstva i poprimila današnji obl Prikaži još ↓
bi
Uz duzno postovanje kuharici ali ovo nisu ni harambasici , ni arambasi ni sarma !!!
Ko
Sarma je tradicionalno srpsko jelo. Možete zvati harambašići, uskokovići kako god...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .