U novom broju magazina za uživanje otkrijte sve tajne domaćeg ajvara, iskoristite obilje gljiva, saznajte tajne ukusnih torti te naučite pripremati domaća jela s Biokova
Biokovski specijaliteti i tajne priprema gljiva u Skuhatćute
U restoranu "Vrata Biokova" na 900 metara nadmorske visine obitelj Prgomet posjetiteljima nudi tradicionalne biokovske specijalitete. Naučite kako pripremiti biokovski lonac i brdsku juhu ili se odvažite probati puževe.
Vesna Miletić, vlasnica zagrebačkog restorana Tač, otkrila nam je tajnu pripreme najfinijeg domaćeg ajvara i pinđura. Slastičar Buddy Valastro, poznatiji kao Cake Boss (Šef slastičarnice), daje savjete za pečenje najboljih torti i kolača. Isprobajte njegov recept za pripremu čokoladne torte bez brašna ili moussea od bijele čokolade i peperminta.
Inspirirajte se bogatstvom gljiva. U specijalu vam donosimo 16 slasnih recepata - pripremite rezance s vrganjima i slaninom, omlet s lisičarkama i salatom ili zapečene njoke s gljivama. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.
Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.