Bezvremenski beauty trikovi britanske kraljevske obitelji | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Bezvremenski beauty trikovi britanske kraljevske obitelji

Bezvremenski beauty trikovi britanske kraljevske obitelji

Članice britanske kraljevske obitelji oduvijek su bile uzor, ne samo u držanju i odijevanju, već i načinu brige o sebi, ali i tipovima frizura te šminke

VIDEO

Održavanje 'kraljevskog imidža' zahtijeva više od obične njege te znači da se brinu o svakom aspektu izgleda. Od lica do šminke i frizure, kod njih je sve savršeno definirano.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kozmetičarka Zdenka Mihelj o dnevnim i noćnim kremama 01:54

Njega kože

Održavanje kože i usporavanje vidljivosti procesa starenja znači da se dame godinama konstantno brinu o sebi. Njega lica je broj jedan, stoga one ulažu u svoje kreme i serume.

Brinu se da koriste kreme prilagođene njihovoj koži te je dio rutine obavezno neki serum ili krema s hidratizirajućim sastojcima.

To se odnosi ne samo na lice, već i tijelo. Piling i krema za tijelo obavezan su dio njihove rutine, kako bi kroz godine koža bila što elastičnija i mekša.

Pripreme za krštenje kraljevske bebe

Neutralni make-up

Iako se čini da se kraljevske žene nikad ne šminkaju, one to itekako čine. No, koriste uglavnom neutralnu šminku za prirodan i sofisticiran izgled. Nijanse poput bež, tamno-smeđe i nježno smeđe naglašavaju crte lica, no na fini, neutralan način.

Nude ruž i neutralna sjenila suptilno definiraju crte lica i lako pašu uz različite odjevne kombinacije.

Slavni dizajn: Crno-bijele cipele inspirirane francuskim stilom
Slavni dizajn: Crno-bijele cipele inspirirane francuskim stilom

Klasične frizure

Kraljevske dame preferiraju klasične frizure radi bezvremenskog stila.

Niska punđa im je među omiljenim opcijama, jer je dio brojnih retro stilova, a mogu je nositi na razne formalne prigode. Osim toga, na takvu frizuru dobro sjeda šešir, koji zna biti dio protokolarnog odijevanja.

Ništa pretjerano i previše efektno, radije su elegantne i prilagođene prigodi i to je također jedan od razloga zašto na fotografijama ne izgledaju zastarjelo. Upravo radi klasike koju biraju, a koja je izvan trendova.

Blagi parfemi

One preferiraju blage, osvježavajuće mirise u odnosu na jake za dugotrajne formule. Ovi suptilni mirisi dodaju dašak elegancije, bez da 'guše'.

Kraljica Elizabeta II voljela je White Rose by Floris London, brend s kraljevskom poviješću još od kralja Georgea IV. Ovaj bogati cvjetni miris sadrži note karanfila, ljubičice i mošusa. Također joj se sviđao Guerlainov L’Heure Bleue, aromatični cvjetni miris, piše msn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne
NESAVRŠENOSTI PO ZODIJAKU

Slabe točke znakova Zodijaka: Blizanci ne brinu o sebi, Lav ne zna reći 'ne', Ribe su depresivne

Bikovi su vrlo jaki pojedinci, iako u skloni pretjeranoj zabrinutosti. Tijekom života znaju imati dosta problema sa grlom, vratom i štitnjačom. Blizanci su uvijek u pokretu i slabo brinu o zdravlju
Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...
ISPOVIJESTI O MAŠTARIJAMA

Otkrili smo sve fetiše Hrvata: Volimo grublje, u troje, uloge...

Plus+ Pitali smo naše ljude što najviše vole u krevetu i koji fetiši ih uzbuđuju. Ispada da su to klasici poput uživljavanja u uloge, grublji seks i seks u troje