Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Austrijanku s najvećim grudima nitko ne može prepoznati na fotografiji otprije pet godina

Austrijanku s najvećim grudima nitko ne može prepoznati na fotografiji otprije pet godina
1

Od svoje prve operacije grudi prije pet godina, Jessy je otišla iz jedne krajnosti u drugu. U svibnju 2021. imala je svoje prvo brazilsko podizanje stražnjice, a također je prenijela i salo u vaginu

VIDEO

Na društvenim mrežama Jessy Bunny ponosi se time što izgleda kao Barbie lutka, a postala je potpuno neprepoznatljiva nakon transformacije vrijedne 57.503 eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Plus-size Barbie: 'Za svoj izgled dobivam puno komplimenata' 00:46

Prošle godine Bunny je ugradila još veće grudi kako bi ih učinila 'divovskima', unatoč tome što je već postigla svoj cilj da ima najveće grudi u Austriji. Sada živi na Mallorci i ponosi se svojim postignućem.

Prabaka oduševljava ljepotom i svojim fit izgledom: 'Predivna si, izgledaš dvostruko mlađe!'
Prabaka oduševljava ljepotom i svojim fit izgledom: 'Predivna si, izgledaš dvostruko mlađe!'

No fotografija snimljena prije pet godina, prije plastične transformacije, pokazuje razmjere njezine drastične promjene. Jessy ju je podijelila na društvenim mrežama i fotografija prikazuje nju u vlaku kao brinetu s dredovima, s naušnicom u nosu i naočalama. Čini se da je bila i bez šminke.

Od tada je imala nebrojene količine filera i botoksa koji su joj pomogli promijeniti izgled.

609245195

Objašnjava razloge koji stoje iza njezine radikalne promjene. Jessy, koja je inače iz Beča, kaže kako joj je bilo zabranjeno igrati se s lutkama tijekom odrastanja.

- Roditelji mi nisu dopustili da se igram s Barbie lutkicama, pa sam odlučila da želim postati Barbie. Kada sam u ranim tinejdžerskim godinama pregledavala internet, otkrila sam ekstremne modele na stranicama. I od tada je moj san bio postati takva lutka - kaže Bunny.

A što se tiče onoga što joj prolazi kroz glavu kada vidi staru sebe, dodaje kako se ne može prepoznati na slikama iz prošlosti.

- Nisam uopće imala grudi. Također mislim da sam izgledala jako tužno jer nisam mogla biti cura kakva sam oduvijek željela biti - priznaje ona.

Njezin odnos s roditeljima zaoštrio se kada je u prosincu 2018. dobila svoj prvi set implantata. Operaciju je platila u gotovini novcem od roditelja kojima je obećala isti iskoristiti za kupnju svog prvog automobila.

- Nemam nikakav kontakt sa svojom obitelji. Prekinuli su svaki kontakt sa mnom nakon što sam počela postajati ovakva - priznaje.

A od svoje prve operacije grudi prije pet godina, Jessy je otišla iz jedne krajnosti u drugu. U svibnju 2021. imala je svoje prvo brazilsko podizanje stražnjice, a također je prenijela i salo u vaginu. Šest mjeseci kasnije ugradili su joj još veće implantate, što ju je učinilo 'ženom s najvećim grudima u Austriji' u dobi od 20 godina.

Savršeni dekolte za svaki oblik tijela: V-izrez za žene bujnih grudi, a srcoliki za šira ramena
Savršeni dekolte za svaki oblik tijela: V-izrez za žene bujnih grudi, a srcoliki za šira ramena

- Čak i s tom veličinom sam znala da nikada neću stati - priznala je Bunny. Vjerna svojoj riječi, prošlog rujna dobila je ogromne implantate u svojoj potrazi za najvećim grudima na svijetu.

Žena koja trenutno drži taj rekord je Annie Hawkins-Turner, ali Jessy se nada da će učiniti više od pukog pobijanja Guinnessovog svjetskog rekorda Annie.

- Želim još toliko operacija. Želim imati najveće grudi na svijetu, ali i najveće usne i najveću guzu - kaže ona.

Otkrila je i s kakvim se reakcijama susreće u javnosti.

- Kad sam na ulici svi bulje u mene, što mogu razumjeti. Neki daju ružne komentare. Zabavna je činjenica da toliko žena na ulicama voli moj izgled, što me čini jako sretnom - kaže Jessy.

Što se tiče tipova, dodala je da misli kako više od 90% svih muškaraca voli takve žene. Jessy je ranije ove godine dospjela na naslovnice nakon što je ponudila sponzorstvo njemačkom nogometnom klubu Nürnberg, no bezuspješno, piše Daily Star.

- Ovaj projekt meni osobno puno znači. Posebno sam ponosna na njih - objasnila je govoreći za jedan magazin, o momčadi Bundeslige 2.

Unatoč toj gesti, Nürnberg je ponudu pristojno odbio.

- Kao dio svojih marketinških smjernica, FCN kao klub načelno ne ulazi u partnerstva iz 'erotske' kategorije - stoji u priopćenju kluba.

Ludi rekordi: Najjača vagina, najstarija djevica na svijetu, najveće orgije, najveće grudi...
Ludi rekordi: Najjača vagina, najstarija djevica na svijetu, najveće orgije, najveće grudi...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti