umjerenost je kljuc. takoder, bitna je kvaliteta mlijeka, a to ovisi kako je krava uzgojena i s cime se hranila.
Dk
Deaktivirani korisnik
05.12.2019.
Odustani
ne nam za diugovječnost ali mlijeko je zdravo piti
DANIJEL 🐶
05.12.2019.
Odustani
Jedina smo vrsta na zemlji koja cijeli život pije mlijeko tuđe vrste! Nemamo ENZIME potrebne za probavu masti iz mlijeka, te masnoće se nakupljaju u jetri, krvn
im žilama i onda za masnoće u krvi, infarkte i moždane udare krivimo izvore životinjske masti koje su u biti čista energija i izravno ih trošimo a viša kse taloži u masnim stanicama a ne jetri i krvnim žilama kako nas uče, to je ta nagomilana,akumulirana nepotrošena energija koja deblja. Mlijeko se forsira 99% zbog kalcija a nitko tada ne spominje da je MAGNEIJ kljućan za apsorpciju kalcija u organizmu i za otapanje viška kalcija putem mokraće jer osim viška na krvnim žilama mliječnih masnoća kalcij se nakuplja u žući i jetri i tvori KAMENCE, žućne i jetrene! Dakle uzimati MAGNEZIJ, on je presudan za preko 300 kemijski reakcija raznih vrsta uorganizmu, esencijalni mineral, mlijeko pak uopče ne trebate pit, kalcija ima u svom zelenom lisnatom povrću, jajima i orašastim plodovima.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .