Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

'500 žena dnevno traži moju pomoć u otkrivanju preljuba, evo kako znam da vas vara'

'500 žena dnevno traži moju pomoć u otkrivanju preljuba, evo kako znam da vas vara'

Zarađuje tisuće kao profesionalna "hvatačica preljubnika". Nekada je ovaj posao podrazumijevao slike privatnih istražiteljica koje potajno prate nevjerne partnere, danas se to može obaviti putem ekrana

VIDEO

Zamislite scenarij: sumnjate da vas voljeni dečko ili suprug vara. Što ćete učiniti? Možete ga suočiti s time ili unajmiti TikTok influencericu da ga pokuša uvući u koketni razgovor kako biste vidjeli hoće li ostati vjeran ili pasti na ispitu.

"Honeytrapping" (hvatanje preljubnika) nije novi fenomen, no dok je nekada podrazumijevao slike privatnih istražiteljica koje potajno prate nevjerne partnere, danas se to može obaviti putem ekrana. Iako je TikTok najpoznatiji po viralnim plesovima i zabavnom sadržaju s mačkama, sve se više koristi za razotkrivanje nevjernih partnera kroz tzv. "testove vjernosti".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Parovi u Pitomači proslavili 50. godišnjicu braka 00:50

- TikTok honey trapping je zapravo kada netko uhvati prevaranta 'na djelu' i to podijeli online – to je nova verzija originalnog 'honeytrappinga', gdje se postavlja iskušenje kako bi se testirala partnerova vjernost - objasnila je stručnjakinja za veze i osnivačica platforme Wingman, Tina Wilson.

"Dnevno mogu dobiti 500 zahtjeva za test vjernosti"

S više od 100 milijuna objava o testovima vjernosti, ovaj sadržaj postaje sve popularniji, a influenceri poput Madeline Smith (30) pomogli su u etabliranju ovog trenda. Ona ima preko 210 tisuća pratitelja na TikToku i pomogla je stotinama žena u Velikoj Britaniji testiranjem njihovih partnera. Dosad je testirala partnere više od 5000 klijenata diljem svijeta.

- Ovisno o tome koliko često objavljujem na društvenim mrežama poput TikToka, dnevno mogu dobiti do 500 zahtjeva od žena koje žele testirati svoje partnere - izjavila je Madeline, koja dolazi iz Los Angelesa.

- Ljudima je ovakav sadržaj zanimljiv jer su svi u potrazi za ljubavlju, a prirodno ih privlače takve drame - navela je.

"Osam od deset partnera će pasti na testu"

Madeline se počela baviti testiranjem vjernosti prije nekoliko godina, a od tada je potražnja znatno porasla.

Što poza koju najviše koristite u seksu otkriva o stanju vaše veze
Što poza koju najviše koristite u seksu otkriva o stanju vaše veze

- Počela sam pomagati prijateljima koji su tražili moju pomoć, a moj zaručnik me potaknuo da počnem s objavljivanjem na TikToku fokusirajući se isključivo na testove vjernosti prije dvije godine - objašnjava.

- Danas imam sustav i oglašavam uslugu na svojoj web stranici, jer mnoge žene traže moju pomoć. Sve je potpuno povjerljivo, a ja se ne miješam u ono što se događa nakon što se test završi. Procijenila bih da osam od deset partnera ne prođe test, no taj postotak je pristran jer se žene obično javljaju zbog partnera koji već imaju sumnjivu prošlost - izjavila je.

Prema Madeline, različite žene imaju različite granice kada je riječ o nevjeri. Dok neke ne smatraju da je partner pao na testu dok ne počne seksualno komunicirati, druge misle da je već i samo odgovaranje na poruku znak nevjere.

"Tvoj muž te vara"

Na TikToku se koristi više različitih metoda za razotkrivanje nevjernih partnera. U jednom popularnom videu, influencerica je direktno otkrila prevaru ženi imenom Michaela, opisavši detaljan scenarij koji je primijetila dok je večerala u restoranu.

Ovi parovi iz 'Ljubav je na selu' danas su u sretnim vezama, a neki su zajedno dobili djecu...
Ovi parovi iz 'Ljubav je na selu' danas su u sretnim vezama, a neki su zajedno dobili djecu...

- Ako se zoveš Michaela i imaš muža Donalda te dvoje djece, tvoj muž te vara - izjavila je u jednom od videa.

Profitabilan "biznis"

Emisija na kanalu All 4 "Untold: Cheat Detectives" iz 2022. godine otkrila je koliko ovaj trend može biti unosan. Voditeljica emisije, Daisy Maskell, navela je kako pojedini honey trapperi zarađuju do 1,400 funti tjedno otkrivanjem prevara.

- Postoji velika zarada u ovom poslu, a neki privatni detektivi nude usluge honeytrappinga - navela je Tina Wilson.

U 'Ljubav je na selu' Darko se obrušio na Nikitu: 'Kod mene si i red je da se družiš sa mnom...'
U 'Ljubav je na selu' Darko se obrušio na Nikitu: 'Kod mene si i red je da se družiš sa mnom...'

Madeline Smith priznaje da može naplatiti između 65 i 175 eura po testu, ovisno o tome koliko brzo klijent želi rezultate, i tako može zaraditi nekoliko tisuća funti mjesečno.

- Iako nekad radim besplatno, većinu vremena naplaćujem svoj rad i stručnost, jer je ovo vrlo nijansirana vještina - istaknula je.

Pitanje povjerenja i ljubomore

Ipak, Tina Wilson savjetuje oprez prije nego se odlučite na testiranje partnera na ovakav način, jer, kako kaže, "TikTok honey trapping ukazuje na ozbiljne probleme s povjerenjem i ljubomoru u vezi".

Prema njezinom mišljenju, ako postoji sumnja u nevjeru, umjesto postavljanja zamki, bolje je razmotriti cijeli odnos i razgovarati s partnerom, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO