Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

5 najboljih seks poza kad je nepodnošljivo vruće - nema razloga da se odreknete užitka

5 najboljih seks poza kad je nepodnošljivo vruće - nema razloga da se odreknete užitka
4

Seks je 'vruć', no ljetne vrućine nisu idealne za igrice u spavaćoj sobi. Tijekom toplinskog vala možete uživati u razmjeni strasti sa svojim partnerom, uz minimalno kontakta, a ovo su najbolje poze za vrući užitak

VIDEO

1. Perec

Perec pozu trebali bi isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako minimalno uznojiti. U ovom položaju žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, a muškarac 'zajaše' njezinu nogu koja je na podu te prodire unutra. Kod ove poze je dobro i što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks savjeti 00:56

2. Pseća poza

Namjestite ventilator, odnosno klimu da puše prema vama tijekom seksa pa ćete se manje uznojiti. Kod ove poze je dobro i što u njoj muškarci najbrže dolaze do vrhunca pa seks neće ni dugo trajati, a sami položaj ne zahtijeva mnogo kontakta.

Odvažite se na vrući seks pod tušem i otkrijte sve njegove čari
Odvažite se na vrući seks pod tušem i otkrijte sve njegove čari

3. Stojećki

Ova poza je idealna za tuš kabine ili kade pa se prepustite strastima pod osvježavajućim mlazom vode iz tuša. Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, a on stoji iza nje. Za bolji oslonac žena se može i savinuti u struku te se pridržavati rukama za tlo ili obližnju površinu.

Naked man kissing woman

4. Tačke

U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima pa ćete se i minimalno znojiti. Muškarac neka sjedne na rub kreveta, a žena neka mu sjedne u krilo okrenuta od njega te neka se onda osloni rukama na pod.

5. Školjka

Ovaj seksualni položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako ju koristite za penetrativni seks, neka vam to bude zadnja poza jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Poza podrazumijeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze, piše Womenshealthmag.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti