Obavijesti
članak
3 super trika kako oguliti kožu s rajčice brzo i bez puno muke
Komentari 9
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Da, bas tako. Salsa od kapule, pomidora, tikvica, balancana,..mmmmmm… :)
Firefox_1
Electrica Salsa
Dk
Metoda sa uzavrelom vodom je najjednostavnija.Dostantno je iz vrele premjestiti u hladnu vodu. Led nije potreban. Funkcionira uvijek.
O2
Ako netko ne zna crveni luk stavite kada ga ogulite i prerezete na pola u hladnu vodu na 2-3 min, voda izvuče ljutinu i uživaš ko čoek :)
va
odnedavno ih jednostavno ribam na ribež ... kožica fino ostane u rukama u većim komadima, glatka, bez ostataka mesa od rajčice
ša
S gulilicom krumpira. Sve ostalo je komplicirano
vx123
Rajčice imaju koru a ne kožu.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .