br. 1. Češnjak mi poboljša okus većine jela a i lakše je naći mjesto u javnom prijevozu.
Science of the Lambs
30.3.2021.
Odustani
Koji su to krajevi gdje je uobičajeno poslužiti sir i vrhnje za Uskrs? Tj. odakle je preveden članak. Za Uskrs je kod nas uobičajeno poslužiti kuhana jaja, kuha
nu šunku, hren, mladi luk i domaći kruh.
Prikaži još ↓
pe
pearl24sata
30.3.2021.
Odustani
Ja tako cesto radim.. odlicno je 👍
si
sinisa99
02.4.2021.
Odustani
Sir i vrhnje za Uskrs kod nas?!! Otkad to?.. Čini se da živimo u različitim državama..
na
nap
30.3.2021.
Odustani
Samo da nije masno ili slano
VOLBEAT
30.3.2021.
Odustani
Neovisno o Uskrsu, meni najbolje paše (i najmanje kalorija) klasični tzatziki. Čvrsti islandski jogurt (bez masti, extra proteini), naribani i ocijeđeni svježi
krastavac, sol, papar, sok od limuna, svježi kopar i vlasac, zgnječeni češnjak... Paše odlično uz gril i pečenja, osvježava
Prikaži još ↓
Ri
Richter
30.3.2021.
Odustani
Pri meni se sir i vrhnje servira odvojeno. U tanjur se stavi sir i prelije s vrhnjem. Ako je vrhnje gusto, može se razrijediti s jogurtom. To se posoli. Sezonsk
o povrće - mladi luk, luk srebrenac, rotkvice, paradajz, paprika se također servira odvojeno i svak si uzme koliko mu treba. I uz to ide sezonski prilog - šunkica, vratina, špek, pršut, sezonske kobasice. Zalijeva se s kvalitetnim bijelim vinom - traminac, chardonay, riesling, graševina. Za desert ide orehnjača, makovnjača, štrudl. Na početku nekada zna biti i ajnpren juhica, ali ne uvijek.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .