![](https://img.24sata.hr/zXxTNElp3nHFED2HJuD79gpwjpA=/1330x443/smart/media/images/2017-36/dreamstime_xxl_35114863.jpg)
![](https://img.24sata.hr/pYi5pc3xn-eSIg7ZzezpL860d74=/540x450/smart/media/images/2017-36/dreamstime_xxl_35114863.jpg)
ZA BOLJI IMUNITET
PLUS+
10 dobrih razloga zašto tijekom jeseni trebate češće jesti šipak
Šipkov sok ima tri puta više antioksidantnog djelovanja u odnosu na crno vino i zeleni čaj. Budući da ekstrakt i prašak iz ovog voća dolaze od kore, ima puno punicalagina i sjajna antioksidantna svojstv
Šipkove bobice, promjera oko pet do dvanaest centimetara, puno podsjećaju na jabuku sa stabljikom u obliku cvijeta. Ne možete jesti koru, ali možete jesti sjemenke iznutra. Ljudi konzumiraju ove sjemenke sirove ili samljevene u sok.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku