Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Lazanje za večeru: S pršutom, cheddarom i zelenim maslinama

Lazanje za večeru: S pršutom, cheddarom i zelenim maslinama

Lazanje su uvijek zahvalni obrok jer u njih možete staviti koji god sastojak volite. Ako niste obožavatelj mljevenog mesa, isprobajte ovaj recept u kojem su cheddar i pršut zvijezde večeri

Sastojci: 

  • 250 g lazanja
  • češanj češnjaka
  • 800 g konzervirane rajčice
  • 8 kriški pršuta
  • zelene masline
  • 2 jaja
  • 150 g jogurta
  • 50 g sira cheddar

Priprema:

  • Zagrijte pećnicu na 190° C.
  • Propržite češnjak, dodajte rajčice i pirjajte pet minuta pa začinite.
  • Na tjesteninu stavite pršut pa umak od rajčica i masline. Pokrijte slojem tjestenine.
  • Umiješajte jaja, jogurt i veći dio sira, dodajte sol i papar te prelijte preko tjestenine.
  • Sve pospite naribanim sirom, popaprite i pecite oko pola sata.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
Dnevni horoskop za subotu 2. studenog: Rak se mora paziti jedne stvari, Ribu čeka ljubav
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA?

Dnevni horoskop za subotu 2. studenog: Rak se mora paziti jedne stvari, Ribu čeka ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 2. studenog i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Svi sveti i Dušni dan: Znate li razliku i zašto je za te blagdane pogrešno reći Dan mrtvih?
SVECI I VJERA U ZAGROBNI ŽIVOT

Svi sveti i Dušni dan: Znate li razliku i zašto je za te blagdane pogrešno reći Dan mrtvih?

Naši preci su velikim slavljem obilježavali blagdan Svih svetih, zbog čega je dobio naziv 'Mali Božić'. Uoči blagdana se postilo, na dan je bila gozba, a na groblje se išlo u sumrak