Lazanje su uvijek zahvalni obrok jer u njih možete staviti koji god sastojak volite. Ako niste obožavatelj mljevenog mesa, isprobajte ovaj recept u kojem su cheddar i pršut zvijezde večeri
RECEPT
Lazanje za večeru: S pršutom, cheddarom i zelenim maslinama
Sastojci:
- 250 g lazanja
- češanj češnjaka
- 800 g konzervirane rajčice
- 8 kriški pršuta
- zelene masline
- 2 jaja
- 150 g jogurta
- 50 g sira cheddar
Priprema:
- Zagrijte pećnicu na 190° C.
- Propržite češnjak, dodajte rajčice i pirjajte pet minuta pa začinite.
- Na tjesteninu stavite pršut pa umak od rajčica i masline. Pokrijte slojem tjestenine.
- Umiješajte jaja, jogurt i veći dio sira, dodajte sol i papar te prelijte preko tjestenine.
- Sve pospite naribanim sirom, popaprite i pecite oko pola sata.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku