Obavijesti
komentari
Kulinarske katastrofe: Nekima je bolje ni ne ulaziti u kuhinju
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

gladijator
Ne kuzim kako su se spageti mogli tako zapaliti? Kao prvo stave se u kipucu vodu, pa se lagano spustaju u vodu, jer se donji dio odmah smeksa, ali i da nije, kakva je to vatra hila na stednjaku da je dosla do vrha??
area 62
Lonac je bio uži od promjera grijaće ploče (I. propust), a špageti su bili u jednom komadu (II. propust) i "virili" vani, tako da ih je plamen spržio 🤣😪
cedevitammm
Ja spagete uvijek stavljam u jednom komadu. Ali u vecu serpu punu vode.
area 62
Ma sve ok Ce-de, ali se jednostavnije jedu, ako su bar prepolovljeni. U svakom slučaju lonac mora biti viši od dužine špageta odnosno, ne možeš kuhati njih u p Prikaži još ↓
k_
ja špagete uvijek prepolovim, tako i moji uvijek rade pa sam i ja tako naučio i dobro je, zakaj bi morali bit cijelom dužinom, isto jedeš bez problema
gladijator
Spageti su spageti! I moji su ih prepolavljali, ali ja sam tu tradiciju prekinuo. Kod mene ih skoro nitko ne jede sa zlicom i vilicom, tako da mi ne smeta njiho Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .