Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

so
Svi pekarski proizvodi su visoko procesuirani prehrambeni proizvodi, danas prepuni kemije, pojačivača okusa, konzervansa itd. Umjesto kruha uvijek ću radije pojesti voćku, glavicu zelene salate itd. Problem je što je kruh prepun rafiniranog škroba (naglasak na rafiniranog) koji podiže razinu inzulina i posljedično vodi ka inzulinskoj rezistenciji (a dalje šećernoj bolesti), može dovesti do arteroskleroze, stanjivanja krvnih žila, ruši hormonsku ravnotežu itd. Kad govorimo o škrobu, on je dobar za organizam, ali samo ako je prirodnog porjekla, neprerađen. Rafinirani, koji dolazi u industrijskom brašnu, a time i u pekarskim proizvodima, je otrov za organizam. Dokazano znanstveno. Ukratko - krumpir da, svakako (naročito kuhani), kruh i pekarski proizvodi - iznimno, samo ako nemam ništa drugo.
G1
krumpir ti jje žešči ugljikohidrat i ima iste učinke na inzulin/gušteraču kao i kruh i peciva.
Freedom To Obey
Gamer - razlika je između prirodnog ugljikohidrata i rafiniranog. Kao, uostalom, i sve drugo. Prirodni šećer iz voća i povrća - da, rafinirani šećer je otrov. P Prikaži još ↓
Dk
Domaci zdravi kruh napravljen od cjelovitog zrna je zdrav.
Samo Iva
Daj uživajte u hrani,što vam znači da ćete živjeti do 100-te godine,ionako nećete bit za ništa.
StjepanValjak
i pečeni odojak je smrt za organizam a janjetina i još gora jer je masnija
Dk
Samo Iva nije bitno koliko dugo cemo zivjeti vec kako. Zbog cega dobar dio zivota zivjeti na tabletama i zavrsit u krevetu cekat da ti netko dodje prominit pele Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .