Obavijesti

Sport

Komentari 74

Kranjčar: Izborniče, imamo problem! Moramo bolje igrati

Kranjčar: Izborniče, imamo problem! Moramo bolje igrati
1

Imamo problema. Ne znam zašto je to tako. Da znam, rekao bih izborniku Biliću i problem bi bio riješen. No nešto ipak moramo popraviti u igri, kaže Niko Kranjčar

VIDEO

Nedostajao je Niko Kranjčar na Poljudu protiv Gruzije. Iako u Tottenhamu ove sezone nije puno igrao, bio je ponajbolji igrač reprezentacije. Još je u Londonu, uživa s tromjesečnom kćeri Loree i suprugom Simonom.

- Sve je super dok sam s obitelji. Zapravo, odmaram se nakon naporne sezone, pa ipak sam odigrao četiri utakmice za klub ove sezone - našalio se Kranjčar.

Zbog kartona nije mogao igrati protiv Gruzije, ali bio je uz suigrače na Poljudu.

- Došao sam pozdraviti dečke i pogledati utakmicu. Bilo je teško, ali to smo i očekivali. Drugo poluvrijeme odigrali smo puno bolje, bili smo konkretniji i na kraju ipak zasluženo pobijedili. Iako jako teško...

U Tbilisiju je igrao, u porazu od Gruzije. U “uzvratu” u Splitu opet se pokazalo da Hrvatska teško igra protiv momčadi koje se stalno brane, odnosno igraju bunker.

- Je, imamo problema. Ne znam zašto je to tako. Da znam, rekao bih izborniku Biliću i problem bi bio riješen. No nešto ipak moramo popraviti u igri - kaže Niko.

S ova tri boda situacija se ipak popravila...

- Ma u plasman na Europsko prvenstvo uopće ne sumnjam. Bolji smo od svih u skupini i ne bi bilo čudno da sve utakmice do kraja pobijedimo. Sve je na nama i ako slučajno ne odemo u Ukrajinu i Poljsku sljedeće godine, bit ćemo sami krivi. Ali o tome mi je uopće glupo govoriti, siguran sam da ćemo se plasirati na Euro, treba samo ići polako, utakmicu po utakmicu - izjavio je Kranjčar.

Tottenhamov veznjak prati i što se zbiva u bivšem klubu. Dinamo se opet sprema za Ligu prvaka:

- Mislim da imaju dobru momčad i da mogu izboriti nastup u Ligi prvaka, osobito ako su nositelji.

Spominje se i njegov povratak u maksimirski klub.

- Sad je ipak malo prerano za povratak. A poslije... Ne znam, ne mogu sad reći. Bumo vid’li.

Redknapp je već pokazao koliko računa na mene

Nemam još nijednu konkretnu ponudu, pa ne želim o tome ni govoriti, rekao je Niko Kranjčar.

U zadnje vrijeme spominjalo se da ide u Romu, otprije su u “igri” bili Juventus, Liverpool, Everton, Sevilla... No Kranjčar je i dalje u Tottenhamu iako je sigurno da ondje neće ostati još jednu sezonu.

- Odlazim, to je sigurno. Želim igrati, a nemam više što razgovarati sa Spursima jer je Harry Redknapp pokazao prošle sezone koliko računa na mene.  Nemam još ponuda, ali volio bih u Španjolsku ili Italiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 74

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone