Obavijesti

Sport

Komentari 11

Kramarić otkrio kako mu je propao transfer u Bayern: 'Žao mi je što nisam igrao s njim'

Kramarić otkrio kako mu je propao transfer u Bayern: 'Žao mi je što nisam igrao s njim'

Bila su tri razgovora s mojim agentom. Kada govorite o jednom od najboljih klubova na svijetu kao što je Bayern, to je nešto posebno. Na kraju se nije dogodilo, rekao je hrvatski reprezentativac

VIDEO

Andrej Kramarić (33) već godinama je jedan od najboljih napadača u Njemačkoj. Došao je u Hoffenheim 2016. godine iz Leicestera i postao legenda kluba, najbolji strijelac i s pravom možemo reći, jedan od najvećih koji je nosio dres kluba iz Sinsheima. Zabio je 136 golova i upisao 57 asistencija u 288 utakmica.

Pokretanje videa...

Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan! 01:05

I kada je bio na vrhuncu forme, trpao kao na traci i bio jedan od najboljih strijelaca u Bundesligi, nije napuštao Hoffenheim. Htio ga je i Bayern, grizli talijanski klubovi, no nije mu se nigdje išlo. U Hoffenheimu se osjećao kao doma i dao mu je najbolje dane svoje karijere. No, i na početku ove sezone pokazao je i da mu s 33 godine nema ravnoga. Posipa travnjacima Bundeslige svoje magične lažnjake, lucidnost i lukavost kakva ga je krasila kroz cijelu karijeru. 

TSG 1899 Hoffenheim - FC Augsburg

Kramarić je dao veliki intervju za klupski podcast gdje se dotaknuo mnogih tema, a jedna od njih je i ponuda Bayerna koji ga je htio dovesti 2020. godine. Čelnici Hoffenheima tražili su 40 milijuna eura, što je bavarskom velikanu bilo previše.

- Bila su tri razgovora s mojim agentom. Kada govorite o jednom od najboljih klubova na svijetu kao što je Bayern, to je nešto posebno. Na kraju se nije dogodilo. Ostao sam ovdje. Ne kajem se. Možda je bolje biti prvi u Hoffenheimu nego jedan od mnogih igrača u Bayernu.

Najviše u karijeri žalit će što nije zaigrao s...

- Thomas Müller je legenda, gotovo kao moj idol. Ono što radi, kako čita igru, kako komunicira s igračima je nešto posebno. Sretan sam što sam s njim mogao zamijeniti dres. On je sjajna osoba, vrhunski igrač - kazao je hrvatski reprezentativac.

Football 1. Bundesliga TSG 1899 Hoffenheim - Bayer 04 Leverkusen .

A najbolji trener koji ga je vodio je Julian Nagelsmann.

- Julian Nagelsmann je broj 1! Bio je to poseban odnos. Treninzi ili sastanci bili su na drugoj razini. Igrali smo odličan nogomet. To je za mene bila dodana vrijednost.

Mnogi nogometaši, nakon što okače kopačke o klin, povuku se iz ovog sporta i uživaju u plodovima rada. No, Krama ne razmišlja tako. Želja mu je ostati u nogometu i nakon karijere.

- Želim postati trener, to je moj cilj. Nogomet je moj život.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

FOTO Kaos u srpskom derbiju: Huligani razbijali na stadionu pa ozlijedili trenera Partizana!
VJEČITI DERBI

FOTO Kaos u srpskom derbiju: Huligani razbijali na stadionu pa ozlijedili trenera Partizana!

Tenzije su bile na tribinama, a Grobari i Delije nisu mogli bez spominjanja Hrvatske. Delije su prozvale Grobare zbog dočeka Rađe i Kukoča prije nekoliko mjeseci u Beogradu, a Grobari su im 'uzvratili' s Prosinečkim