Obavijesti
komentari
Kraljica sarma - recept uz koji će vam uvijek savršeno ispasti...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Al
Sarmu se kuha između Božića i Nove Godine. Za Božić pura, patka, pile...,  koje čeprkaju unazad a za Novu Godinu prase koje ruje naprijed. Tako kažu Slavonci.
Cipelcug
Slično kažu i prigorci.
Robert Plant
Mi uvijek gusku na Bozić, odojka na Silvestrovo. Pure nisu sočne kao domaće guske.
zp
I Zagorci takaj. Tocno kak si napisala.
Ja...
U mene svinjica za Božić..sarma za 1.1.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .