Odlična klopa kada se sljubi meso, kiseli kupus i domaći kuhani paradajz.
MisisDilemma
16.12.2020.
Odustani
Najbolje je u napol skuhanu sarmu dodati lagano na ulju zaprženu slatku mljevenu papriku i sarma dobije taj lagano crvenkasti izgled i super okus
Žu
Žuži.
16.12.2020.
Odustani
najbolja sarma bez premca je ona,kada od klanja i smjese za kobasice ostavite za sarmu.Smjesa za kobasice je zakon.A ovaj paradajz što tu spominjete je uz kisel
i kupus odličan za žgaravicuKiselo i kiselo.Ježim se na samu pomisao
Prikaži još ↓
Cipelcug
17.12.2020.
Odustani
Moja zakonita polovina obožava sarmu i to zbog kuhanja. Zamislite ona meni onako slavodobitno kaže skuham lonac fine sarme i tjedan dana ne moram ti ništa kuhat
i.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .