Obavijesti

Sport

Komentari 6

Korejski udarac: Španjolci ispali iz borbe za medalju

Korejski udarac: Španjolci ispali iz borbe za medalju
11

Nakon jučerašnjeg poraza od Hrvatske, španjolski reprezentivci nisu se uspjeli oporaviti. Nizak moral iskoristila je Južna Koreja za pobjedu 24-23

VIDEO

Došli su u Hrvatsku kao brončani na Olimpijskim igrama, ali i bez nekoliko važnih igrača. Na klupu je umjesto Pastora sjeo Valero Rivera, genijalni tvorac trofejne Barcelonine generacije.
- Teško će se on tu snaći, rad na treninzima uvijek mu je bio najvažniji. A kao izbornik nema dovoljno vremena - komentirali su mnogi uoči SP-a. I bili u pravu! U srijedu ih je Hrvatska ostavila na -10, dan kasnije osladila se i Južna Koreja. Najbolja azijska reprezentacija pobijedila je 24-23 i čekirala kartu za Zagreb. Španjolci će u razigravanje za poredak od 13. do 24. mjesta, tamo gdje će i Kuba, Kuvajt, Saudijska Arabija, Australija, Alžir...
Korejci su poveli 5-2 na početku, Španjolci se vratili i došli do 10-7. A onda opet stali. Na poluvremenu je semafor pokazivao: Južna Koreja 15, Španjolska 14. Nastavak je donio tešku borbu i neobično malo golova. Za svaki gol trebalo je 'iskrvariti', a u završnicu se ušlo sa 22-22. Povela je Koreja, pa Kong skinuo sedmerac Romeru. Odmah su Korejci otišli na plus dva i priči je bio kraj. Španjolci su se pošteno obrukali, Korejci s jednom novom reprezentacijom napravili čudo.

CHOI: NAPISALI SMO POVIJEST OVOM POBJEDOM
Presretan sam zbog velike pobjede nad Španjolskom. To je povijesna pobjeda i velika čast za mene i igrače. Ubuduće ćemo igrati bolje, idemo za Zagreb, gdje ćemo pokazati što možemo. Hvala splitskoj publici, rekao je korejski izbornik Choi.
- Nismo se oporavili od jučerašnjeg poraza. Pali smo u presudnim trenucima i suci su dosudili nekoliko spornih lopti za Koreju. No mi smo promašili svoje šanse - mišljenja je Valero Rivera.
- Koreja je zasluženo pobijedila. Nismo izgubili zbog sudaca, ali u nekoliko navrata krivo su procijenili - rekao je Iker Romero.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!