Profesionalni ribar Rusmir Bosnić ulovio je i kapitalni primjerak zubaca od 11,10 kilograma. Gurmani cijene zubaca jer je u vrhu po kvaliteti
Korčula: Ulovio zubaca od 11 kg i prodao ga konobi
Profesionalni ribar Rusmir Bosnić iz Gršćice, Blato na Korčuli, ponovno je iznenadio prijatelje, kao i kolege ribare. Među ostalim brojnim ribarima iz mjesta, ovaj se ističe prema brojnim trofejnim primjercima kvalitetne oborite ribe. Ovog puta u mrežu popunicu, među ostalim, ulovio je i kapitalni primjerak zubaca od 11,10 kilograma. Zubatac je vrlo tražena riba, a ovog puta završio je u dalmatinskom restoranu Čerin u susjednoj uvali Prižba. Gurmani cijene meso zubaca jer je u vrhu po kvaliteti bijele ribe. No jedan od njih, koji je želio ostati neimenovan, rekao je da je meso zubaca najbolje ako je riječ o primjercima od dva do pet kilograma. U slučaju ovog ljepotana, preporučuje, najbolje bi ga bilo isfiletirati i ispržiti.