Obavijesti

Show

Komentari 3

'Koliko smo obožavatelja imali!' Izlazi dokumentarac u četiri dijela o kultnoj seriji Baywatch

'Koliko smo obožavatelja imali!' Izlazi  dokumentarac u četiri dijela o kultnoj seriji Baywatch
6

Redatelj Matthew Felker i produkcijska kuća ABC News Studios vraćaju gledatelje na plažu s poznatim spasiocima, i to dvije godine nakon serije 'Pam & Tommy', u kojoj je fokus bio na ljubavnom životu Pamele

VIDEO

Kad čuješ tu pjesmu, vidiš te scene, koliko su svi bili lijepi i atraktivni. Ajme, i koliko smo obožavatelja imali, govore glumci iz kultne serije 'Baywatch' u najavi za 'After Baywatch: Moment in the Sun'. Novi je to dokumentarac u četiri dijela koji u srijedu stiže na streaming platformu Hulu, a vodi iza scene 'Spasilačke službe'.

Zvijezda 'Baywatcha' hrabro se bori s rakom: Snimili je u šetnji
Zvijezda 'Baywatcha' hrabro se bori s rakom: Snimili je u šetnji

Redatelj Matthew Felker i produkcijska kuća ABC News Studios vraćaju gledatelje na plažu s poznatim spasiocima, i to dvije godine nakon serije 'Pam & Tommy', u kojoj je fokus bio na ljubavnom životu Pamele Anderson (57), jedne od najupečatljivijih glumica popularne 'Spasilačke službe'.

Serija 'Spasilačka služba' izvorno se prikazivala od 1989. do 1999., a dvije godine se emitirala i kao 'Spasilačka služba: Havaji'. Uz Pamelu Anderson, u glumačkoj ekipi bili su Yasmine Bleeth, Alexandra Paul, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Parker Stevenson, David Hasselhoff i mnogi drugi.

Koliko je 'Spasilačka služba' bila popularna govori i činjenica da se u jednom trenutku emitirala u 145 zemalja svijeta, više od bilo koje druge TV serije. Kultna serija i danas ima svoje obožavatelje, pa ne čudi što je 2017. godine objavljen film 'Spasilačka služba' s Dwayneom Johnsonom i Zacom Efronom u glavnim ulogama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Sve što trebate znati o slučaju P. Diddyja: Kralj 'bijelih zabava' je sada postao pravi princ tame...
CARSTVO SE URUŠAVA

Sve što trebate znati o slučaju P. Diddyja: Kralj 'bijelih zabava' je sada postao pravi princ tame...

Reper P. Diddy suočava se s teškim optužbama i prijeti mu kazna od 15 godina do doživotnog zatvora, a bivša djevojka Casandra Cassie Ventura pokrenula je 'tsunami' koji je ubrzo srušio hip-hop mogula s vrha...