Obavijesti
komentari
Koliko od kuhanja se jaja mogu jesti i što ako je žumanjak zelen
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

PO
iz dana u dan se javljaju takozvani stručnjaci. A svi znano ili smo bar čuli od starih ljudi da su se jaja nekada kuvala u tvrdo kako bi šta dulje trajala, jer nisu imali frižidera nego konobe, izbe i trapove.
strikan3
Najbolje što se nekritički prenosi ono što pišu FDA ili stručnjakinje sa diplomom kupljenom u nekom američkom Mostaru, a mi bi kao trebali postupati kako oni ka Prikaži još ↓
ni
E pa i ne baš tak, tvrdo kuhana jaja su se čuvala u slanoj otopini ili u octu da se ne bi pokvarila, a prije frižidera friška jaja su se čuvala u soli. I da, du Prikaži još ↓
PO
nina01 Zavisno od područja i klime. 
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .