Obavijesti

Sport

Komentari 3

Klasnić: Nisam mogao sam prošle sezone u Nantesu...

Klasnić: Nisam mogao sam prošle sezone u Nantesu...
1

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić dao je intervju za portal Transfermarkt.de u kojem je ponovio svoju želju za povratkom u Bundesligu

VIDEO

Nakon što je s novinarom njemačkog portala još jednom pretresao priču o transplataciji bubrega, potvrdivši da se sada osjeća odlično, Klasnić je još jednom otvorio sapunicu o svome bivšem klubu Werderu. Novinara je zanimalo zašto je našeg napadača toliko povrijedilo što na oproštaju od bremesnkog kluba nije dobio sat.
- Igrao sam sedam godina za Werder i pridonio da klub bude visoko plasiran. Ne želim zvučati arogantno, ali i Klose i Ailton su uz mene bili najbolji strijelci lige. Nije to bilo samo zbog mene, imali smo dobru momčad, ali tih sam godina igrao odlično i zaslužio sam nagradu. Ali, nije mi više stalo do sata, mogu si ga i sam kupiti.
Osvrnuo se Klasnić potom i na prošlu sezonu u Nantesu i ispadanje njegova kluba u drugu francusku ligu.
- Klub je od mene imao velika očekivanja. Govorilo se da je došao Klasnić koji će zabijati golove. Ali, nije Klasnić mogao sam pogađati, trebao je i dobre suigrače. Ne mogu sve sam, ako cijela momčad igra dobro, onda i ja igram dobro. Imali smo u sastavu puno igrača bez prvoligaškog iskustva, možda je zato sve završilo tako loše. Sada smo u drugoj ligi, ugovor s Nantesom mi još traje, ali vidjet ćemo što će se dogoditi - rekao je hrvatski napadač, dodavši:
- U prvoj polovici sezone postojao je problem jezične barijere, ali u drugom dijelu sezone sam radio stvarno dobro. Nakon sitnijih problema s ozljedama, u prve četiri utakmice nakon povratka, postigao sam tri gola, uz još jedan za hrvatsku reprezentaciju. Ali, nakon povratka u Francusku, završio sam na klupi. Ne razumijem zašto, što sam krivo napravio.
Progovorio je Klasnić i o razlici između njemačke i francuske lige.
- U Francuskoj je nogomet puno teži. Nema dovoljno prostora za igru, svi su defanzivno orijentirani, više vole rezultat 0-0 nego 3-3.
Novinar je potom upitao Klasnića koliko je realan povratak u Bundesligu.
- Vidjet ćemo, ne bih imao ništa protiv povratka - ostao je prilično zakopčan naš napadač, dodavši ipak da se, prije nego što je podnio ostavku, za njegov dolazak u Herthu zalagao tadašnji sportski direktor Herthe Dieter Höneß.
Klasnić je za kraj još jednom ponovio da karijeru želi završiti u svome St. Pauliju i da će Hamburg biti njegov dom nakon što prestane igrati.
- Hamburg je moj dom, u njemu sam proveo mladost, išao u školu. Za mene je Hamburg najljepši grad na svijetu. A u St. Pauliju, u kojem je počela moja karijera, jednog bih dana volio raditi s mladima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima