Obavijesti

News

Komentari 0

Kiša potopila policijski brod na Savi: 'Krive su mikropukotine'

Kiša potopila policijski brod na Savi: 'Krive su mikropukotine'

Plovilo je prije havarije zbog kvara bilo privezano na vez na rijeci Savi u Županji. Čim je krenulo tonuti, policajci su odmah reagirali te ga u suradnji s vatrogascima JVP Županja izvukli iz vode

VIDEO

Brod policije, koji je predan na korištenje Postaji granične policije u Županji, imao je havariju uslijed jakog nevremena, javila je PU vukovarsko-srijemska.

- Tijekom noći 28./29. rujna, uslijed obilne kiše došlo je do prodora vode u službeno policijsko plovilo, koje je prethodno zbog kvara bilo privezano na vez na rijeci Savi u Županji. Plovilo je krenulo tonuti, a policijski službenici su odmah reagirali te ga u suradnji s pripadnicima JVP Županja izvukli iz vode - objavili su iz policije.

U suradnji s Lučkom kapetanijom Slavonski Brod na plovilu je obavljen očevid, kojim su utvrdili kako je uzrok havarije nekontrolirano prodiranje vode u krmenu komoru kroz mikro pukotine na mjestu gdje su ploče zavarene.

- Isključena je mogućnost da je događaj posljedica kaznenog djela. Plovilo je potom predano ovlaštenom serviseru radi popravka - pišu policajci.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Iran zaprijetio Izraelu: Usudite li se odgovoriti na naš napad, idući će biti još razorniji!
RAT NA BLISKOM ISTOKU: IRAN NAPAO IZRAEL

UŽIVO Iran zaprijetio Izraelu: Usudite li se odgovoriti na naš napad, idući će biti još razorniji!

Izraelska vojska ušla je u Libanon. Izraelske obrambene snage priopćile su kako su započele "lokalizirane i ciljane napade" na Hezbolahove ciljeve. U popodnevnim satima Iran je lansirao rakete na Izrael...