Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kingsi u drami srušili prvaka: Phila pomela nemoćne Netse

Kingsi u drami srušili prvaka: Phila pomela nemoćne Netse

New York Knicksi su slavili u prvoj utakmici na gostovanju kod Clevelanda (101-97).  Donovan Mitchell utrpao je 38 koševa, ali bilo je to nedovoljno

VIDEO

Košarkaši Philadelphije poveli su 1-0 u prvom krugu NBA doigravanja Istočne konferencije, na domaćem parketu su svladali Brooklyn 121-101.

Cijelu utakmicu Philadelphia je provela u vodstvu, s tim da je veću rezultatsku prednost ostvarila tijekom treće četvrtine kada je plus porastao i na dvadeset razlike.

NBA: Boston Celtics at Philadelphia 76ers

Brooklyn nije mogao zaustaviti najjače adute Philadelphije pa je tako Joel Embiid ubacio 26 poena uz pet skokova i tri asistencije, dok je James Harden dodao 23 koša uz čak 13 asistencija i četiri skoka. Tobias Harris je također bio konkretan na otvaranju doigravanja te je ubacio 21 poen uz po četiri skoka i asistencije.

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Philadelphia 76ers

Na drugoj strani najbolji je bio Mikal Bridges koji je ubacio 30 poena uz jako dobar šut iz igre 12-18.

New York Knicksi su slavili u prvoj utakmici na gostovanju kod Clevelanda (101-97).  Donovan Mitchell utrpao je 38 koševa, ali bilo je to nedovoljno. Brunson je predvodio Knickse s 27 koševa.

NBA: Playoffs-Golden State Warriors at Sacramento Kings

U dramatičnoj završnici bez pobjede su ostali prvaci Golden State Warriorsi u sjajnoj atmosferi u Sacramentu koji je nakon 17 godina zaigrao u play-offu. Kingsi su na svome terenu slavili 126-123. Nezaustavljiv je bio čudesni D'Aron Fox koji je zabio 38 koševa, a pratio ga je Monk koji je utrpao 32. Warriorse je predvodio, a tko drugi, nego Steph Curry s 30 koševa. Ipak, bio je jedan od tragičara. Warriorsi su imali posljednji napad od tri sekunde za izjednačenje i produžetke, ali Curry je promašio tricu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'
ELEGANTNI 'VATRENI'

VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'

Pep Guardiola obožava Matea Kovačića zbog nogometne klase i mirnoće koju donosi momčadi Cityja, a sada je pokazao da ima i istančan ukus za modu
Ivanušec se potpuno izgubio, Sosa 'pobjegao' iz Nizozemske i odmah pronašao pravu formu...
POGRIJEŠILI S NIZOZEMSKOM

Ivanušec se potpuno izgubio, Sosa 'pobjegao' iz Nizozemske i odmah pronašao pravu formu...

Plus+ Borna Sosa je na ljeto preselio u Torino, tamo postao standardni prvotimac i odmah se vratio u prvi plan kod Zlatka Dalića. I od zadnjih sedam golova Hrvatske (u rujnu i listopadu), čak tri su 'njegova'...