Obavijesti

Show

Komentari 5

Kći zvijezde dance scene 90-ih stiže na male ekrane: 'Moglo bi mi biti teže zbog slavne mame'

Kći zvijezde dance scene 90-ih stiže na male ekrane:  'Moglo bi mi biti teže zbog slavne mame'
7

Druga sezona 'Superstara' kreće u subotu, a među natjecateljima je i Rozi Etel Jantoš. Njezina mama Ella Jantoš legendarno je ime hrvatske dance scene...

VIDEO

Mlada i talentirana djevojka naslijedila je dar od svoje poznate majke. Ella joj je najveća podrška i vjetar u leđa, a status kćeri dance legende mogao bi joj, kaže Rozi, i odmoći. Ipak, želji da se prijavi na drugu sezonu 'Superstara' Rozi Etel Jantoš nije mogla odoljeti. Druga sezona 'Superstara' kreće u subotu od 20.15 sati.

- Dugo vremena mi je trebalo da se prijavim. Pjevačka natjecanja gledala sam od malih nogu, i to većinom uz baku koja je također bila pjevačica. Zadala sam si, stoga, zadatak da prebrodim tremu, vidjet ćemo kako će sve proći - priča mlada pjevačica Rozi Etel Jantoš. Njezina majka Ella Jantoš jedna je od najvećih domaćih vokala i legendarno ime hrvatskog dance, a ljubav prema glazbi Rozi baštini upravo od njezine majke i pokojne bake.

Rozi Etel pohađa srednju školu te se bavi odbojkom, a u djetinjstvu je pohađala glazbenu školu.

- Morala sam prestati zbog kralježnice, no ljubav prema glazbi postoji oduvijek. Dosad se nisam bavila pjevanjem, uvijek je to pjevanje bilo nekako meni za dušu - dodaje Rozi.

Superstar se ove subote vraća na male ekrane! 'Pjevanje nije dovoljno! Mijenja se vrijeme'
Superstar se ove subote vraća na male ekrane! 'Pjevanje nije dovoljno! Mijenja se vrijeme'

Svoj talent pokazat će u drugoj sezoni 'Superstara' pred slavnim žirijem - Severinom, Tončijem Huljićem, Filipom Miletićem i Nikom Turković. A sa slavnim imenima ima iskustva, njezina majka poznata je domaća glazbenica koja je prodornim vokalom obilježila devedesete.

- Mama je oduvijek najveća podrška oko svega, a pogotovo kada nešto volim, kao što je u ovom slučaju pjevanje. Pokojna baka je također bila podrška, poticala me na puno stvari, a njezin me duh vodi i kroz ovo novo iskustvo - priča djevojka. Veliki utjecaj je, dodaje, majka Ella imala na nju.

- Veliki je utjecaj imala na mene. Iako ne bih rekla da sam u potpunosti naslijedila talent, inspiraciju za rad i posvećenost glazbi sigurno jesam - dodaje Rozi.

Ella je na prijavu svoje kćeri na 'Superstar' reagirala sjajno.

Sjećate se njega? Predstavljao je Hrvatsku na Euroviziji mladih glazbenika, a stiže u 'Superstar'
Sjećate se njega? Predstavljao je Hrvatsku na Euroviziji mladih glazbenika, a stiže u 'Superstar'

- Bila je iznenađena kad sam joj rekla da sam se prijavila, no u isto vrijeme bila je sretna i ponosna. Mamin savjet koji me uvijek motivira je 'samo hrabro', uvijek govori da ostanem vjerna svojoj interpretaciji jer je to nešto što publika uvijek cijeni. 

Majka joj je najveća podrška, no Rozi smatra da bi joj prepoznatljivo ime i prezime moglo biti i otežavajuća okolnost.

- Mislim da bi mi to što mi je mama pjevačica moglo odmoći jer će ljudi zbog nje imati veća očekivanja od mene - zaključila je Rozi.

Druga sezona 'Superstara' od žirija će tražiti više, od kandidata jače, a gledateljima će donijeti najveću televizijsku zabavu ove jeseni! Najbolje tek dolazi - 'Superstar' u subotu, 28. rujna od 20.15 sati na RTL-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'
SLOVAČKA ZVIJEZDA

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju Superstara, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik ili pobjednica showa osim ove laskave titule osvajaju i nagradu od 50.000 eura!

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'
ADAM PAVLOVČIN

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju glazbenog showa Superstar, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik showa osim ove laskave titule osvaja i nagradu od 50.000 eura!
Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar
POKAŽITE ŠTO ZNATE

Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar

Superstar Croatia novi je glazbeni show, a prijave na ovo glazbeno natjecanje su aktivne! Traži se pjevačka zvijezda koja želi pokazati svoj talent publici diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu od 50.000 eura!