Obavijesti

Sport

Komentari 16

Karlović i Ćorić su izgubili u 1. kolu Mastersa 1000 u Rimu...

Karlović i Ćorić su izgubili u 1. kolu Mastersa 1000 u Rimu...
1

Karlović je ukupno u meču imao tri break lopte, ali ni jednu nije uspio iskoristiti dok je Gulbis uspio iskoristiti 4/9. 'Div sa Šalate' upisao je 23 asa u meču

VIDEO

Hrvatski tenisač Ivo Karlović (ATP-29) izgubio je od Latvijca Ernestsa Gulfisa u 1. kolu ATP-a u Rimu iz serije Masters 1000. Latvijac (ATP-84) je bio bolji nakon dva sata igre rezultatom 6-7, 6-2, 6-3.

Bio je to treći dvoboj Gulbisa i Karlovića i treća pobjeda latvijskog tenisača, koji je slavio 2010. u finalu Delray Beacha te 2015. u četvrtfinalu turnira u Beču.

Karlović je nakon dobivenog prvog seta u tie-breaku odmah na početku drugog izgubio servis da bi ga pri rezultatu 3-1 za Gulfisa ponovo izgubio. U meču je ukupno imao tri break lopte, ali ni jednu nije uspio iskoristiti dok je Gulbis uspio iskoristiti 4/9. 'Div sa Šalate' upisao je 23 asa u meču.

Karloviću je ovo treći poraz zaredom i drugi u prvom krugu nekog natjecanja. Ispao je u polufinalu Istanbula od Grigora Dimitrova da bi ga u prvom krugu Madrida izbacio Denis Kudla.

I Ćorić ispao u prvom kolu

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić (19) poražen je u prvom kolu Rima od Kazahstanca Mihaila Kukuškina 6-7, 7-5, 6-4. Ćorić je u prilično izjednačenom meču mogao i osvojiti dva seta, ali je izgubio od 87. tenisača svijeta.

U prvom setu Borna je zaostajao 2-4, izjednačio na 4-4, da bi set otišao u tie-break u kojem je Kukuškin zaostatak od 3-5 u poenima pretvorio u konačnih 7-5 i dobitak seta. Drugi set je Zagrepčanin bolje počeo, poveo je 4-0, a potom neobjašnjivo stao i dopustio Kazahstancu izjednačenje (5-5), da bi Borna trećim oduzimanjem protivnikova početnoga udarca u tom setu uspio izboriti treći set. Niti treći set nije prošao bez preokreta, Borna je nadoknadio zaostatak od 2-5, kod 4-5 je spasio i jednu meč-loptu, da bi odmah zatim ponovno izgubio svoj servis i meč.

Bio je ovo njihov prvi međusobni susret.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić