Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Kao iz bakine kuhinje: Zapečene paprike s piletinom i kuskusom

Kao iz bakine kuhinje: Zapečene paprike s piletinom i kuskusom

Po želji sačuvajte odrezani vrh s opranih i izdubljenih paprika kojim ćete kasnije poklopiti paprike ili ga nasjeckajte na kockice za smjesu za punjenje

VIDEO

Priprema:

Premažite lim za pečenje s maslinovim uljem. Ulijte 150 ml povrtnog temeljca. Operite paprike, odrežite njihov vrh i izdubite ih. Po želji sačuvajte odrezani vrh kojim ćete kasnije poklopiti paprike ili ga nasjeckajte na kockice za smjesu za punjenje. Zakuhajte vodu u velikom loncu. Stavite paprike u vodu i kuhajte četiri minute. U drugom loncu skuhajte kuskus ili kvinoju po uputama. U tavi zagrijte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi. Dodajte luk i papriku. Po potrebi dodajte dvije žlice povrtnog temeljca. Izvadite. Pirjajte mljeveno meso oko pet minuta. Začinite. Pomiješajte kuskus, meso i mješavinu luka, paprike i mrkve. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Nadjenite svaku papriku i polijte temeljcem. Pecite od 30 do 40 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jaja 01:11

Sastojci:

šest većih paprika (crvene, žute i zelene paprike) 150 ml povrtnog temeljca, 350 g kuskusa ili kvinoje, žlica maslinova ulja, luk, dvije žlice povrtnog temeljca, 500 g mljevenog mesa (piletina ili puretina), pola žličice soli, šest žlica povrtnog temeljca

Napravite kremasti sladoled na štapiću: Ima samo tri sastojka
Napravite kremasti sladoled na štapiću:  Ima samo tri sastojka

Broj osoba: 3

Priprema: sat i 15 minuta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan
Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj