Obavijesti

Show

Komentari 2

Kalifornijski par čekao u redu u kapelici s J. Lo i Affleckom: 'Ovo je bilo vjenčanje života, odlično'

Kalifornijski par čekao u redu u kapelici s J. Lo i Affleckom: 'Ovo je bilo vjenčanje života, odlično'
8

Prvo nisam povjerovao Airiki, samo sam joj rekao 'ma da, sigurno', ali onda sam se okrenuo i oni su doslovno stajali korak od nas - ispričao je Demetrius.

Iako su Airika Ruiz (31) i Demetrius Visaya (25) planirali svoju svadbu još prije dvije godine, kao i mnogim parovima planove im je poremetila svjetska pandemija korona virusa. Ali da se to nije dogodilo vjerojatno ne bi na dan svojeg vjenčanja u Las Vegasu čekali u redu s Jennifer Lopez (52) i Benom Affleckom (49). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer Lopez VIDEO

Airika i Demetrius su tu subotu, sa obitelji, slavili drugi rođendan svog sina i spontano odlučili da se upute do Las Vegasa kako bi se vjenčali. Zatim se pet auta uputilo na trosatan put do Las Vegasa kako bi proslavili vjenčanje Airike i Demetriusa.

- Vjenčanje života! 22. srpnja 2022. godine udala sam se za ljubav svojeg života uz bok J. Lo i Bena Afflecka. Koja spontana i predivna priča za našu obitelj. Uvijek ćemo se sjetiti vas dvoje na našim nadolazećim godišnjicama i sretni smo što to možemo dijeliti s vama - napisala je Airika u dirljivoj objavi na društvenim mrežama. 

Dok je par uzbuđeno čekao u redu za dozvolu za vjenčanje, u prostoriju su ušetala dva poznata lica i udeseterostručila njihovo uzbuđenje. Airika je za ABC7 ispričala kako je odmah prepoznala tko se nalazi iza njih i okrenula se prema budućem suprugu da mu to kaže.

 - O, moj Bože. Ovo su Ben Affleck i J.Lo - rekla mu je iako joj on nije povjerovao iz prve, ali ona je bila sigurna u svoje oči.

Obožavatelji se nikako ne mogu naviknuti na novo prezime J.Lo: Oboje trebaju biti Lopez-Affleck
Obožavatelji se nikako ne mogu naviknuti na novo prezime J.Lo: Oboje trebaju biti Lopez-Affleck

- Prvo nisam povjerovao Airiki. Samo sam joj  rekao 'ma da, sigurno'. Ali onda sam se okrenuo i oni su doslovno stajali korak od nas - ispričao je Demetrius.

Kada je inicijalni šok prošao pitali su J. Lo i Afflecka mogu li se fotografirati s njima, ali oni nisu htjeli. Nakon toga počeli su im pričati kako su taj dan slavili rođendan svojeg sina i tema rođendana je bila 'Batman', a upravo je Ben Affleck utjelovio lika Batmana u filmu.

- Ben nas je pitao koliko godina ima naš sin, to je bila najluđa slučajnost jer je mojem sinu na rođendan došao imitator Batmana, i onda prije našeg vjenčanja upoznajemo Bena Afflecka koji je zapravo glumio Batmana - oduševljeno je ispričao Demetrius.

- Ben je zasigurno bio razgovorljiviji, a J. Lo je bila baš dražesna. Bila je tiša od njega, ali je ipak pričala s nama - dodao je.

Airika i Demetrius osjećaju se počašćeno što su imali mogućnost podijeli svoj poseban dan s moguće najpoznatijim holivudskim parom i smatraju da je to 'neprocjenjiv' trenutak. 

J.Lo je požurila s vjenčanjem da se Ben ne predomisli: 'Ništa nije isplanirala, htjela se brzo udati'
J.Lo je požurila s vjenčanjem da se Ben ne predomisli: 'Ništa nije isplanirala, htjela se brzo udati'

- To je toliko ludo jer da sam stao natočiti gorivo propustili bismo ih, ali sve se nekako dogodilo u pravom trenutku. Bilo je to toliko dobro iskustvo i zasigurno je učinilo naše vjenčanje još posebnijim - zaključio je Demetrius.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2