Obavijesti

Sport

Komentari 22

Kako protiv Italije? Španjolci su pokazali put, ključna su krila...

Kako protiv Italije? Španjolci su pokazali put, ključna su krila...

Protiv "azzurra" Hrvatska nema pravo na poraz, ako misli igrati osminu finala. U prošlom kolu mogli smo se uvjeriti u manjkavosti reprezentacije s "čizme", ali pitanje je može li i hoće li naša reprezentacija kopirati "furiju"

VIDEO

Hrvatska igra protiv Italije u ponedjeljak od 21 sat ključnu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Našoj reprezentaciji treba pobjeda za osminu finala, iako postoje kombinacije po kojima bi i s dva boda prošla u nokaut fazu. Ako traži recept za postavljanje igre protiv aktualnog europskog prvaka, izbornik Zlatko Dalić mogao bi kao referentnu točku uzeti način igre Španjolaca protiv Italije. Iako je "furija" slavila s minimalnih 1-0, u potpunosti je nadigrala Italiju i rezultat je mogao biti znatno veći.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Trening Vatrenih uoči utakmice protiv Italije 07:50

"La Roja" je Talijane izluđivala preko krilnih igrača, Nico Williams (21) i Lamine Yamal (16) radili su velike probleme talijanskoj obrani. Na taj način je pao jedini gol na utakmici, kada je Calafiori nespretno skrenuo loptu u svoju mrežu. Dvojac iz španjolske La Lige radio je kaos po stranama, a izabranici Luciana Spalettija jednostavno nisu imali rješenje kako ih zaustaviti. Dimarco i Di Lorenzo namučili su se u obrani, a pogotovo potonji, koji je bio na vrtuljku Williamsa. 

Hrvatska na krilnim pozicijama ima četiri igrača, od kojih je minute na Euru dobio samo Ivan Perišić (35). Luka Ivanušec (25), Marko Pjaca (29) i Marco Pašalić (23) još čekaju na svoj nastup, dok su krilne pozicije okupirali Majer (26), Kramarić (33) i već spomenuti Perišić. Iako su Williams i Yamal praktički elitni dribleri na najvišoj razini, možda je upravo taj način igre putokaz za probiti Talijane. 

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

Hrvatska protiv Italije igra u Leipzigu, a utakmicu će suditi Nizozemac Danny Makkelie. Ako naša reprezentacija pobijedi, igrat će osminu finala, dok će u slučaju remija ovisiti o drugim rezultatima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

VIDEO Evo što voze Joško Gvardiol i zvijezde Cityja! Svi pričaju o Hrvatu i Balkanu...
'KRALJ I IZVAN TERENA'

VIDEO Evo što voze Joško Gvardiol i zvijezde Cityja! Svi pričaju o Hrvatu i Balkanu...

MANCHESTER - Jedan tiktoker snimio je igrače Cityja po dolasku na nedjeljni trening, a limeni ljubimac Joška Gvardiola izdvajao se od ostalih. Došao je, naime, u Golfu osmici
Maloljetnik pljunuo na Rakitića na utakmici. Ivan se oglasio na društvenoj mreži nakon derbija
INCIDENT NA RUJEVICI

Maloljetnik pljunuo na Rakitića na utakmici. Ivan se oglasio na društvenoj mreži nakon derbija

Jadranski derbi nije oduševio navijače sjajnim nogometom, a dogodio se i jedan incident tijekom utakmice koju je na Rujevici pratilo više od 7500 gledatelja. Naime, jedan je gledatelj pljunuo prema Ivanu Rakitiću...