nemojte komplicirati s tim domaćim... Ako želite smanjuiti kvasac na minimum, kako biste dobili prozračno i lako probavljivo tijesto (kruh, pizza), jednostavno napravite "temeljac", tj. obično brašno, voda (omjer cca 200 ml vode / 150 g brašna), žličica šećera, doslovno prstohvat kvasca (niti 1g), ostavie u poklopljeno posudi minimum 12 sati, idealno 24+ - i pomješajte s ostatkom brašna, vode, soli za tijesto i to je to
Dk
Deaktivirani korisnik
18.5.2024.
Odustani
Ako se ne varam to je recept za dobro staro kiselo tijesto, zamjena za klasični kvasac. Što ti je tradicija... još samo da se više njeguje i gdje bi nam bio kra
j.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .