Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kakav peh: Prižmić predao u svom prvom ATP Tour meču

Kakav peh: Prižmić predao u svom prvom ATP Tour meču

Nakon što je Španjolac dobio i prva tri gema drugog seta, produžio svoj niz osvojenih gemova na šest zaredom, odnosno osvojio osam od posljednjih devet odigranih igara, Prižmić je odlučio predati

VIDEO

Mladi hrvatski tenisač, 16-godišnji Dino Prižmić (ATP-815.) predao je svoj prvi meč u karijeri na ATP Touru, u susretu 1. kolu Umaga Španjolac Benabe Zapata Miralles (ATP-82.) je imao prednost od 6-4, 3-0 kada je Prižmić zbog ozljede trbušnog zida.

Prižmić, koji je prošloga tjedna osvojio drugo mjesto na Europskom juniorskom prvenstvu, u prvom je setu čak u tri navrata imao "break" prednosti protiv devet godina starijeg Španjolca, vodio je sa 1-0, 2-1 i 4-3, ali je Zapata Miralles svaki put vraćao zaostatak da bi kod vodstva 5-4 još jednom oduzeo servis Prižmiću te tako okončao prvu dionicu svoju korist.

Zagreb: Hrvatski tenisači družili se s djecom na Cvjetnom trgu

Nakon što je Španjolac dobio i prva tri gema drugog seta, produžio svoj niz osvojenih gemova na šest zaredom, odnosno osvojio osam od posljednjih devet odigranih igara, Prižmić je odlučio predati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić