Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kakav peh: Junak 'furije' Dani Olmo upitan za polufinale Eura

Kakav peh: Junak 'furije' Dani Olmo upitan za polufinale Eura

Dani Olmo proglašen je igračem utakmice u četvrtfinalnom dvoboju protiv Njemačke. No bivši igrač Dinama teren je napustio šepajući, a španjolski mediji javljaju kako je upitan za polufinale i utakmicu protiv Francuske

VIDEO

Španjolska je u utakmici koju su mnogi nazvali "finalom prije finala" izbacila Njemačku s Europskog prvenstva. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1-1, a pobjedu je "furiji" u 119. minuti donio Mikel Merino. Iako je odveo momčad u polufinale Eura, heroj Španjolske je Dani Olmo. On je utakmicu započeo na klupi, ali je ušao u igru već u osmoj minuti kada se ozlijedio Pedri zbog prekršaja Tonija Kroosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dani Olmo 01:15

Bivši igrač Dinama prvo je u 51. minuti sjajno iz drugog plana utrčao u prostor i zabio na asistenciju Laminea Yamala, da bi u posljednjim minutama asistirao za gol Merina. Sjajni veznjak proglašen je i igračem utakmice, potpuno zasluženo.

Olmo je imao priliku zapečatiti pobjedu "furije" u trećoj minuti nadoknade drugog produžetka, ali vidjelo se kako šepa dok vodi loptu i u takvom stanju nije mogao završiti akciju na željeni način. Kako prenosi španjolski Diario As, Olmo se nalazi na listi ozlijeđenih igrača, a njegov izostanak bio bi dodatan udarac za Luisa de la Fuentea koji je već na toj poziciji izgubio Pedrija do kraja prvenstva.

Španjolski fizioterapeuti će u sljedećih 48 sati imati pune ruke posla da osposobe španjolsku desetku, a ako to i uspiju, upitno je hoće li nogometaš Leipziga biti na maksimumu mogućnosti do utorka kada igraju protiv Francuske.

Euro 2024 - Quarter Final - Spain v Germany

Nije to jedini problem s kojim se muči De la Fuente. U polufinalu izbornik neće moći računati niti na Danija Carvajala i Robina Le Normanda. Carvajal je akumulirao kartone, što bi ga svakako udaljilo iz utakmice za polufinale. Kada je već toga bio svjestan, odlučio je duboko u nadoknadi drugog produžetka spriječiti Jamala Musialu u prodoru, za što je dobio drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni.

Le Normand je izašao na poluvremenu protiv Njemačke, a poput Carvajala, požutio je u utakmici te je suspendiran za susret s Francuskom koji se igra u utorak od 21 sat u Münchenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!