Obavijesti

Show

Komentari 21

Josip Dikan Radeljak uhodi Vlatku Pokos po Zagrebu?

Josip Dikan Radeljak uhodi Vlatku Pokos po Zagrebu?
5

Drugi put u tri tjedna bivši par se susreo u istom kafiću na špici. Počelo se šuškati kako Dikanu netko dojavljuje kada se Vlatka pojavi u centru

VIDEO

Dikan (64) se pridružio prijateljima koji su stajali za stolom. Vlatka Pokos (37) je ostala sjediti ispred njega, okrenuta mu leđima.
- Ma dajte molim vas - odgovorio je Josip Radeljak na nagađanja da uhodi bivšu suprugu. Već drugi put u tri tjedna pojavio se na špici u istom kafiću gdje je ona sjedila.
- Ovaj grad je selo - odgovorio je Radeljak i poklopio nam slušalicu. Vlatka Pokos nam se javila na poziv odlično raspoložena.
- Pa naravno da ću ostati sjediti na kavi. Zadnji put kad su nas snimili nisam namjerno pobjegla. Taman sam bila na odlasku i tamo su se zatekli fotografi - kaže Vlatka.
- Vidjela sam da dolazi. Nisam okrenula glavu već sam nastavila pričati sa prijateljicom - kaže Vlatka. Nisu se pozdravili. Vlatka se na to nasmijala:
- Vrijeme čini svoje - zaključila je.

ZBOG LANE BIH SE I POMIRILA
Josipa i mene veže Lana. Nisam je zaboravila niti ću je ikada zaboraviti. Iako živimo u centru nisam je vidjela, kaže Vlatka.
- Upravo radi Lane želim da Radeljak i ja imamo civiliziran odnos - rekla je Vlatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO