Obavijesti

Video

Komentari 3

Josip (26) isfiletirao brancina pa poručio: 'Da mi niste platili tih 1000 kuna, ne bih ovdje došao!'

Josip (26) isfiletirao brancina pa poručio: 'Da mi niste platili tih 1000 kuna, ne bih ovdje došao!'
3

U petoj epizodi serijala "Kuharski bootcamp" nudili smo prolaznicima 1000 kuna da isfiletiraju ribu. Pogledajte kako se u tom pothvatu snašao fizioterapeut Josip (26) koji se prvi put susreo s pripremanjem ribe...

Josipa (26) smo uhvatili na ulici i pitali želi li zaraditi 1000 kuna ako spremi ribu. Bio je skeptičan oko toga i nije vjerovao da će dobiti 1000 kuna, ali ubrzo je pristao na izazov. U tome će mu pomoći profesionalni chef Marko Palfi kojemu je pripremanje ribe jednostavan zadatak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Često sudjelujem u kuhanju, ali to je samo priprema i čišćenje, a glavni dio kuhanja ostavim zaručnici - rekao je Josip koji kaže kako mu je do sada najveći izazov bilo pripremanje piletine s tjesteninom. Što se tiče ribe, jede samo oslića, ali svjedeno vjeruje u sebe u ovom izazovu.

Za početak je trebalo oguliti i narezati krumpir. Palfi je gledao i 'pucao' od smijeha, a u jednom trenutku je bio iznenađen Josipovom snalažljivošću.

- I sad neka meni netko opravda kuhanje, zbog pripreme povrća ja sam izgubio 10 minuta. Do sada sam mogao već nešto naručiti i pojesti gotovo. Da mi niste platili, ja ne bih došao - rekao je iskreno Josip, a tko prizna pola mu se prašta.

- Kako sad ovo? U kojem smjeru trebam čistiti ribu? Kužiš ja to ne znam, kad jedem oslić dobijem ga gotovog, samo ga stavim na tanjur i to je to, nema komplikacija kao što su ove - opet je dodao Josip kojem se za to vrijeme krumpir raskuhao.

Napravila faširance i dobila 1000 kuna: Ovo baš ne izgleda jestivo, ne bih to htjela probati!
Napravila faširance i dobila 1000 kuna: Ovo baš ne izgleda jestivo, ne bih to htjela probati!

Na takvo povrće je dodao brancin koji je 'izmasakrirao' i sve zamotao u škartoc, a chef Palfi, koji je u svojoj karijeri kuhao od Zagreba do Londona, a među restoranima u kojima je pokazivao svoje znanje su i oni s Michelinovom zvjezdicom, bio je izrazito zadovoljan.

- Izuzetno sam zadovoljan kako je ispalo, okusom svakako, ali izgledom ne baš - zaključio je Josip, a što je na to dodao Marko Palfi, pogledajte u cijeloj epizodi na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

Dali smo ovom dečku 1000 kuna da filetira ribu | KUHARSKI BOOTCAMP 09:02

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
Tko je Ivan Martinović? Izabrao je Hrvatsku, Austrijanci su ga zbog toga htjeli izbaciti iz škole
NOVI HRVATSKI KAPETAN

Tko je Ivan Martinović? Izabrao je Hrvatsku, Austrijanci su ga zbog toga htjeli izbaciti iz škole

Kada sam pozvan u A reprezentaciju na kvalifikacijama za Euro 2020. u Osijeku, Duvnjak i ja smo bili cimeri, što me oduševilo. Sa sobom uvijek imam fotografiju s Eura u Beču 2010. kada sam se fotografirao s njim, rekao je Martinović
Hit torbe iz obiteljske radnje: Mama i kći naprave ih u dan, a aktovke planu čim su gotove!
MODA IZ SINJA

Hit torbe iz obiteljske radnje: Mama i kći naprave ih u dan, a aktovke planu čim su gotove!

Katine torbice doista odskaču u moru ponuđenih po izlozima trgovačkih centara, svaka je autentična, eko friendly i ručno rađena. A te ruke koje ih izrađuju su ruke njezine mame, gospođe Sanke, 61-godišnje frajerice
Koja epizoda! Miloš se zbližio s Maidom, Šime je ljubio Anu, a čak su ih dvije cure napustile!
NAPETI 'GOSPODIN SAVRŠENI'

Koja epizoda! Miloš se zbližio s Maidom, Šime je ljubio Anu, a čak su ih dvije cure napustile!

Laura je dobila Miloševu ružu, no ne i Šiminu, koji joj je još jednom spočitnuo njezino ponašanje. Ostale su još dvije ruže. Šime je svoju želio dodijeliti Bojani, no ona je odbila