Nervoza je sve veca zbog slabe sezone...neka, neka...samo se potarite pa ko ostsne pametnije ce poslovati...s nizim cijenama.
Dk
Deaktivirani korisnik
07.8.2019.
Odustani
Bravo,točno to,analiza ali 100% točna da je jako podbacila sezona.
Možda im treba objasniti zašto,i zbog uvozne radne snage,ali tko ostane pametnije ce poslovat
i a ne da vuku goste za ruku u lokale i restorane albanski ugostitelji.
A bakljave nigdje.
Prikaži još ↓
st
strangerthings1
07.8.2019.
Odustani
Haha da i pogotovo kad onak stanem da pogledam meni onaj ispred restorana i vidim njega kak se priblizava sad ce kao me nagovorit hahaha daaaaaj se tornjaj e
Dk
Deaktivirani korisnik
07.8.2019.
Odustani
Točno to,,lokalni moćnici dopustili su ulazak kapitala u svoja mjesta a da i ne razmisle od kuda taj kapital dolazi a pogotovo snagu kapitala u krivim rukama ko
ja jednu mrvicu skoro zanemarivu završava u rukama onih koji su jako siromašni u svojim glavama.
Ne imati ribarnicu u mjestu a imati 9 lokala sladoleda i 4 pekare i 6 pečenjara ćevapi u najmanju ruku je suludi i blesavo.Pizzu,sendviče kebab i hambi ljudi imaju u cijelom svijetu,ali naprimjer, izvorno srdela,girice,domaće vino,prosek,komin,ljudi hoće upoznati domaće stanovništvo, vidjeti nešto novo,tradiciju,itditd,a oni još hoće zabraniti sušenje rublja na mjestima gdje je to tradicija na cijelom Mediteranu a to hoće oni koji veze nemaju ne sa Hrvatskom nego ni sa Mediteranom.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .