Obavijesti
komentari
Jednostavni trik za najsočniji biftek - tajna je u zamrzavanju
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Da
Najbolje rješenje za savršeni biftek (i ramstek, i flank steak, i ribeye steak, itd.) zove se sous vide.
Deaktivirani korisnik
to je način termičke obrade, nije pečenje, a biftek mora ići na grill, tavu ili pećnicu po meni..
Da
Podrazumijeva se da se na kraju hrskavo zapeče, ali sous vide ga savršeno pripremi za to.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .