Ma baš su veseli, samo nigdje ne piše peče li se to....... neka napišu cijeli recept....za ovakve kao ja
Dk
Deaktivirani korisnik
13.7.2017.
Odustani
puslice se suše..
Antares777
13.7.2017.
Odustani
u frižideru ili u pećnici
Dk
Deaktivirani korisnik
13.7.2017.
Odustani
u pećnici na niskoj temperaturi
Antares777
13.7.2017.
Odustani
vidiš vilo da treba biti precizan..... suši se i na suncu ......
Dk
Deaktivirani korisnik
13.7.2017.
Odustani
par puta sam pripremala ali zimi...a zimi kod mene ima malo sunca.
Antares777
13.7.2017.
Odustani
dobro treba se peći tj. sušiti na malo stupnjeva dosta vremena, na koliko stupnjeva ti puslice sušiš i koliko dugo
Dk
Deaktivirani korisnik
13.7.2017.
Odustani
ak me sjećanje dobro služi na nekih 100 -120 stupnja..a koliko dugo se baš ne sjećam..to sam ja probala kad je bilo suho..
Antares777
13.7.2017.
Odustani
a radiš li ti Japanski vjetar ili ledeni vjetar kako li se zove taj kolač, baza mu je upravo bjelanjci sušeni u pećnici, pa mljeveni i sjeckani orasi, i smjesa
sa žutanjcima i grizom i putrom pa pola jedno pola drugo , zaboravih točno ...... meni je to super, ali nikako da ja te bjelanjce osušim da mi ostanu visoki, nego budu žlundravi , valjda previše podignem temperaturu
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
13.7.2017.
Odustani
radim japanski vjetar..ja sušim na istoj temperaturi..barem 45 min...isto tako na 120.. ali i ovisi kako grije pećnica..
Antares777
13.7.2017.
Odustani
mora da sam ja digla previše temperaturu...... eto dobila sam inspiraciju da ga napravim.... nisam davno......a baš je dobar za ovo vrijeme
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .