Obavijesti

Sport

Komentari 29

Jedna od najvećih blamaža u Messijevoj karijeri. Ulazi kao rezerva dok njegovi gube 6-0

Jedna od najvećih blamaža u Messijevoj karijeri. Ulazi kao rezerva dok njegovi gube 6-0
4

Umjesto spektakla između Messija i Ronalda, Portugalac je bio ozlijeđen i sve gledao s tribine, a Argentinac dobio mrvice, vjerojatno zbog obveze u ugovoru. Al Nassr je razbio Inter Miami uz gol Laportea sa 60 metara

VIDEO

Al Nassr je razmontirao Inter Miami u prijateljskoj utakmici u Rijadu 6-0, za prvi gol u trećoj minuti asistirao je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, a u golijadi saudijske momčadi najljepši potez večeri izveo je Aymeric Laporte golom iz slobodnjaka za svoje polovice za 3-0 već u 12. minuti, na oduševljenje komentatora.

No više od same igre utakmica je izazvala medijsku pompu zbog potencijalnog sudara Cristiana Ronalda i Lionela Messija, najavljivanog kao "posljednji ples" njih dvojice jedan protiv drugoga, koji se dogodio samo igrom režisera u kadru. Portugalac je zbog ozljede mišića bio na tribini, još nije ni počeo trenirati s momčadi, a trener američke momčadi Tata Martino Argentinca je odlučio ostaviti na klupi do samog kraja.

Bio je to potez zbog kojega se brojni nogometni zaljubljenici rugaju Messiju. Najbolji nogometaš svijeta u prošloj godini i po France Footballu i po Fifi ušao je u 83. minuti dok je gubio 6-0. Takvo poniženje u karijeri, makar to bila i rezultatski nebitna utakmica, vjerojatno nije doživio, a svakako ga nije ni zaslužio.

Zašto je Messi ušao u završnicu znaju on i trener. Mnogi nagađaju da se Inter Miami prihvaćanjem dolaska u Rijad obvezao da će Leo, bude li zdrav, dobiti nekoliko minuta. Naravno, Saudijci su dolazak floridske momčadi s četiri bivša Barcelonina asa (Messi, Luis Suárez, Sergio Busquets, Jordi Alba) bogato honorirali.

Kako god, Ronaldo je uživao gledajući iz VIP lože efikasnu predstavu svoje momčadi, a Saudijci vidjeli rezultatski debakl Messijevih. Gubio je Leo šest razlike od Bayerna u Ligi prvaka u epskom četvrtfinalu Lige prvaka 2019/20. (8-2), gubio je i s Argentinom u Boliviji 6-1 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali nigdje nije imao epizodnu ulogu kao u Rijadu u četvrtak, makar to bila prijateljska utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi na klupi

Pokretanje videa...

messi na klupi 02:42
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima