Obavijesti

Sport

Komentari 95

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Perišićeva želja je zaigrati u La Ligi. Nije uspio ostvariti taj angažman ni ovog ljeta, a propala mu je i Serie A. Većina klubova iz lige petice se već ekipirala za novu sezonu i teško mu netko može ponuditi veliku minutažu

VIDEO

Ivan Perišić vrlo vjerojatno je prvi i posljednji hrvatski reprezentativac koji je na okupljanje došao kao igrač bez kluba. Obzirom da je jedan od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti i na nevjerojatnu ostavštinu u reprezentaciji, Zlatko Dalić progledao mu je kroz prste, no tako neće biti dovijeka. Ako želi biti dio 'vatrenih' i u sljedećim ciklusima, Perija će morati što prije pronaći klub.

Pokretanje videa...

Tko će naslijediti Kalinića u Hajduku: Očekuje se stranac, on nema pravo mijenjati trenera?! 00:59

Bez utakmice je više od mjesec dana, a bez kluba dva tjedna nakon što je raskinuo ugovor s Hajdukom. Pukla je ljubav nakon tek sedam mjeseci zbog sukoba s Gennarom Gattusom. Htio se Perišić vratiti u Serie A, no propao je angažman u Como, kao i u Monzu. Sada nema puno izbora pa traži sredinu u kojoj će imati garantiranu minutažu, a kao iz vedra neba sijevnula je senzacionalna vijest kako bi se mogao vratiti u HNL i to u Lokomotivu?!

Kako pišu Sportske novosti, Perišić je u posljednje vrijeme trenirao u Rudešu i ne bi imao ništa protiv selidbe u Zagreb. Lokomotiva tu dobro kotira kao stabilni prvoligaš koji bi mu ponudio nužnu minutažu, a on bi pristao i na minimalac. To mu ne bi bio problem jer u Hajduku je igrao za nula eura. Bio bi spreman igrati do početka zimskog prijelaznog roka kada bi potražio druge opcije. I nije on jedini bivši 'vatreni', navodno je i Šime Vrsaljko zainteresiran za neku od rukovodećih pozicija na Kajzerici.

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

Ova informacija zaista zvuči kao nadrealni scenarij iz nekog znanstveno-fantastičnog filma. Vjerojatno se i čelnici Lokomotive, kao i vjerni Balkon Boysi, štipaju na spomen ovog transfera. Pa možemo reći da bi to bio možda i najsenzacionalniji transfer u povijesti HNL-a, možda i jače od dolaska Roberta Prosinečkog u Hrvatski dragovoljac.

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Perišićeva želja je zaigrati u La Ligi. Nije uspio ostvariti taj angažman ni ovog ljeta, a propala mu je i Serie A. Većina klubova iz lige petice se već ekipirala za novu sezonu i teško mu netko, nakon teške ozljede, propuštenih priprema i turbulentnog perioda u Hajduku, može garantirati veliku minutažu, a to je ono što njemu treba u ovome trenutku. Prvenstveno kako bi i dalje participirao u reprezentaciji i osigurao si bogat ugovor na Bliskom Istoku. Nema puno prostora za manevriranje pa bismo i uskoro mogli vidjeti gdje će nastaviti karijeru. 

U međuvremenu smo doznali kako od svega neće biti ništa, a postoje i ograničenja po pitanju Perišićeva budućeg transfera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 95

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone