Obavijesti

Sport

Komentari 60

Je li junak Rijeke trebao dobiti crveni? Otvorenim đonom išao na protivnika, nije suđen faul?!

Je li junak Rijeke trebao dobiti crveni? Otvorenim đonom išao na protivnika, nije suđen faul?!

Bruno Goda promašio je loptu i udario posred potkoljenice igrača Gorice Mitrovića. Čak je i Godin suigrač mislio da je noga pukla, no srećom nije. Glavni sudac Erceg nije ništa sudio, VAR ga nije zvao na pregled

Bruno Goda (26) jedno je od otkrića ove sezone u momčadi Rijeke. Stigao je lijevi bek potiho u jesen 2022. kao slobodan igrač nakon razlaza sa Slaven Belupom, a sad je eksplodirao i u pobjedi protiv Gorice (3-0) zabio drugu utakmicu zaredom, to mu je već šesti gol ove sezone. No pitanje je je li uopće trebao biti na terenu nakon 39. minute i žestokog starta na nogu Josipa Mitrovića.

Radilo se o borbi za loptu ispred istočne tribine, Goda je vrhom kopačke okrznuo loptu a onda je đonom posred potkoljenice udario igrača Gorice koji se previjao od bolova. Sreća je što nije došlo do loma i što je Mitrović mogao nastaviti utakmicu. Sucu Mateu Ercegu iz Benkovca to nije bio ni faul!?

Mitrović mu je pokazivao tragove krampona, čak se i Godin suigrač Stjepan Radeljić hvatao za glavu misleći da se radi o teškoj ozljedi, ali Erceg je pokazao da je to bio start na loptu. Kratko se konzultirao s VAR sobom u kojoj je bio Splićanin Duje Strukan koji ga nije zvao da taj start pogleda na monitoru. Da jest, nismo sigurni da ne bi izvadio crveni karton iz zadnjeg džepa. Goda je ostao u igri i pomogao Rijeci da dođe do pobjede, a pitanje je što će na sve reći sudačka komisija.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu