Obavijesti

Sport

Komentari 19

Jakirović se oglasio nakon što mu je Bjelica javno zahvalio

Jakirović se oglasio nakon što mu je Bjelica javno zahvalio
11

Čuli smo se dan poslije pobjede protiv Qarabaga, nazvao me i opušteno smo pričali o svemu što je bilo ostvareno i što dolazi. Nitko nije mogao predvidjeti što će biti, rekao je Bjelica o Jakiru po dolasku u Dinamo

VIDEO

Sergej Jakirović već je prošlost na Maksimiru, a Nenad Bjelica naslijedio je vođenje Dinama. Koliko se međusobno poštuju i cijene, dokazuje i izjava Bjelice nakon utakmice protiv Monaca

- Najveće zasluge su njegove. Ovo je on pripremao i trenirao s ovom momčadi, ja ne bih mogao voditi igrače bez njega. Kad nasljeđujete jednog trenera naslijedite i njegov rad ili nerad. Može biti ponosan na sve što je ostvario i na stanje u kakvom je ostavio momčad - rekao je trener "modrih" za HRT nakon utakmice, dodao je pritom na konferenciji za medije kako "sad kupi kajmak Jakirovićeva rada", a Sergej mu je nedugo potom zahvalio objavom na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Bjelica: Dinamov je najveći problem trka! Korporacija? Bilo je tad obostranih podbadanja... 01:11

Naime, objavio je dva storyja na društvenoj mreži. Na jednoj je objavio Bjeličin citat, a u drugom stavio tri emotikona pljeskanja i označio profil novog Dinamova trenera.

Nastavak je to dobrih odnosa Bjelice i Jakirovića, a današnji trener Zagrepčana već je na predstavljanju otkrio kako je u kontaktu s Jakirom. A on je i dalje u kontaktu s Dinamom, u srijedu je bio u Zaprešiću i gledao pobjedu juniora "modrih" protiv Monaca (1-0).

Zaprešić: Sergej Jakirović i kolege prate susret juniora Dinama i Monaca u Ligi prvaka mladih

- Čuli smo se dan poslije pobjede protiv Qarabaga, tada me zvao, najopuštenije smo pričali o svemu što je bilo ostvareno i što dolazi. Nitko nije mogao predvidjeti da će se sve ovako dogoditi. Jako je kvalitetan trener i naći će svoj put, nitko ne može izbrisati dva trofeja i ulazak u Ligu prvaka. Znam koliko je to teško ostvariti i čestitam mu na tome. Želim mu u karijeri sve najbolje. Porukom mi je čestitao na angažmanu u Dinamu, čut ćemo se sljedećih dana - rekao je Bjelica u prvoj press konferenciji nakon povratka na klupu "plavih". 

U moru trenerskih podbadanja i rivalstava, lijepo je vidjeti kako se poštuju dvojica hrvatskih stručnjaka. Hrvatska je mala zemlja i nema puno trenera, a Bjelica i Jakirović svojim su radom već dokazali kvalitetu na terenu. Ovakvim potezima - i izvan njega. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu
BOD GORKOG OKUSA

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu

DINAMO - MONACO 2-2: Sučić (45+3') je u stilu velikog golgetera doveo 'modre' u vodstvo, Baturina (66') je zabio još jedan sjajan gol, ali je sjajan posao 'modrih' pao u vodu u zadnjih 15 minuta utakmice

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta
VUKU SE REPOVI

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta

Mi smo jedan mali klub kojem ovo mogu napraviti, rekao je Josip Mišić o spornoj situaciji nakon utakmice Dinama i Monaca. Proklizala je noga gostujućeg igrača, a njemački sudac tu je vidio - faul u napadu!?