Obavijesti

Sport

Komentari 27

Jakirović poručio pratiteljima: Razočarali smo mnoge, moramo vratiti Dinamo gdje i pripada...

Jakirović poručio pratiteljima: Razočarali smo mnoge, moramo vratiti Dinamo gdje i pripada...

Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo. Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan, napisao je trener "modrih"

VIDEO

Trener Dinama Sergej Jakirović tri dana nakon debakla u Prištini protiv Ballkanija (2-0) i najava kako bi mogao napustiti maksimirski klub lakše diše nakon pobjede 3-0 protiv Istre, do koje je došao napravivši nekoliko rošada u obrani.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Pokretanje videa...

Dinamo - Istra 1961 3-0 (sažetak) 01:53

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Na reprezentativnu stanku "modri" idu s trećeg mjesta, tri boda manje od vodeće Rijeke i dva od drugoplasiranog Hajduka uz utakmicu manje. I s Jakirovićem i dalje u klubu. A što će biti s članovima uprave, zasad nije poznato, u utorak je sjednica izvršnog odbora na kojoj bi se moglo raspravljati o njima.

Jakirović se nakon utakmice obratio pratiteljima na Instagramu.

"Dragi navijači,

iza nas je teških sedam dana. Nažalost, mnoge od vas smo razočarali u dvije utakmice. Bilo je izrazito važno danas ne dopustiti da nas vode emocije i hladne glave osvojiti nova tri boda. Na tome iskreno čestitam svojim igračima! Znam koliko su patili u proteklom periodu.

Kao kapetan broda, prvi sam preuzeo odgovornost za poraze u proteklom tjednu. U životu sa svime dolaze prava i obveze. Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo. Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan. Želim vam svima poručiti kako unatoč svim teškim padovima, moramo ustati i vratiti Dinamo tamo gdje pripada. Večeras smo napravili prvi korak na tom putu. Za nas sada nema odmora. Čeka nas temeljita analiza i predan rad kako bismo ispravili sve ono što nije bilo dobro. Naša odgovornost nije samo Dinamo danas, nego i Dinamo sutra.

Hvala vam na privrženosti Dinamu, i naravno - nema predaje! 🔵", napisao je Jakirović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!