Obavijesti

Sport

Komentari 37

Jakirović: Upozoravao sam da će to biti ključno u derbiju! A sad će nas ostati samo 13...

Jakirović: Upozoravao sam da će to biti ključno u derbiju! A sad će nas ostati samo 13...

Pripremit ćemo se, bitno da se vrate zdravi. Idemo igrati pred našom publikom dobru utakmicu i pobijediti, najavio je Jakirović derbi protiv Hajduka, a Rog dodao: 'Bili smo malo prazni nakon utakmice u srijedu'

VIDEO

Dinamo je suvereno proletio kroz prva četiri kola HNL-a. Utrpali su 'modri' čak 12 golova i primili tek dva gola pa nakon ulaska u Ligu prvaka puni samopouzdanja stigli na Rujevicu. I naletjeli na minu.

Pokretanje videa...

Dinamo saznao osam protivnika u Ligi prvaka. Protiv Bayerna i Arsenala vani, Milan u Zagrebu 00:58

Rijeka i Dinamo remizirali su (1-1) u 5. kolu HNL-a. Hrvatski prvak poveo je već u 22. minuti golom Brune Petkovića, no Riječani su se probudili i do kraja utakmice stvorili više prilika. U 50. minuti Veldin Hodža zabio je krasan gol i postavio konačnih 1-1.

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

- Imali smo dobar ulazak u utakmicu, poveli smo i imali neke šanse. Izgubili smo pred kraj poluvremena energiju, nismo imali kvalitetan posjed. Napravili smo zamjene, tražili smo energije, upozoravao sam da je 10-15 minuta drugog dijela ključno, tu je Rijeka zabila gol. Tvrda utakmica nakon srijede, to se i vidjelo, nije lako igrati na Rujevici - rekao je Sergej Jakirović za kamere Max Sporta. 

Jeste li imali emotivno pražnjenje?

- Sigurno, naravno, svi žele igrati. Imali smo dosta problema, nismo imali Ogiwaru i Pierre-Gabriela, zato smo se odlučili na ovaj sustav. Poslije smo ostali bez opcija da budemo još bolji.

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

Slijedi reprezentativna pauza.

- Ostat će nas 13, moramo vidjet što je s Mmaeeom, iskoristit ćemo juniore da imamo kvalitetne treninge. Spremamo se za rujan, dosta gusti rujan.

Nakon toga derbi s Hajdukom.

- Pripremit ćemo se, bitno da se vrate zdravi. Idemo igrati pred našom publikom igrati dobru utakmicu i pobijediti.

Mislite li da su nekim igračima misli na Ligi prvaka?

- Ne vjerujem da misle na Ligu prvaka, vjerujem da gledaju prema reprezentativnoj pauzi. Dugo je prvenstvo, bitno je da smo zdravi i da tržimo tri boda.

Utakmicu je prokomentirao i Marko Rog.

- Dobro smo ušli u utakmicu i bili bolji. Nismo iskoristili neke dobre šanse. Rijeka nas je nakon toga pritisnula. Bili smo malo prazni nakon ove utakmice u srijedu. Nismo uspjeli pobijediti. Ovo je jedan od najtežih terena u HNL-u. Nesvjesno smo se povukli - rekao je Rog pa zaključio:

- Rijeka je dobra ekipa, nešto se i njih pitalo. Nismo uspjeli izdržati bez primljenog gola. Hajduk? Na vrhu smo ljestvice, a to i je naš cilj. HNL je osnova svega, bez njega nema europskih utakmica. Moramo se malo odmoriti i onda pripremiti za Hajduk i Europu - kazao je Rog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti